postanite dio pozitivne promjene

Ne propustite humanitarni nastup pravih frajera s najboljim humorom u gradu

Najpopularniji stand up, 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski, LAJNAP Comedy, odlučio je na zanimljiv način pomoći srednjoškolcima i studentima slabijeg imovinskog stanja te potaknuti obrazovanje u području deficitarnih zanimanja i doprinijeti ostanku mladih u Hrvatskoj.

 

Kada je ispred tebe 25 000 nasmijanih lica u kojih tridesetak gradova, onda znaš da si pravi frajer. I onda još udružiš snage s Rotary clubom Zagreb Metropolitan i pomogneš u realizaciji humanitarne stand up večeri “Najbolji za najbolje”? Sreći nema kraja!

Najpopularniji stand up, 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski, LAJNAP Comedy, odlučio je na zanimljiv način pomoći srednjoškolcima i studentima slabijeg imovinskog stanja te potaknuti obrazovanje u području deficitarnih zanimanja i doprinijeti ostanku mladih u Republici Hrvatskoj.

 

Najjače fore

Povodom 90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj, Rotary klub Zagreb Metropolitan prihodom od ulaznica osigurat će što veći broj godišnjih stipendija za izvrsne učenike i studente slabijeg socijalnog statusa. Najbolje da svoja mjesta osigurate već danas jer se za Lajnap comedy nastupe traži ulaznica  više.

A tko bolje može potaknuti i motivirati mlade ljude da budu ustrajni u naumu da slijede svoje snove čak i onda kad se čine nemogućima od ove petorice koja su svoj talent pretvorili u najbolji posao na svijetu!? Nasmijavanje drugih i to većinom žena. Kako nam kažu, muškarci im ponekad zavide.

 - Želimo da nam se i pridružite i postanite dio pozitivne promjene koju svi želimo vidjeti u društvu. Dobro je činiti dobro, a još bolje i lakše kada pri tome možete uživati u najjačim forama LAJNAP ekipe koja će za vas nastupiti u svojem potpunom sastavu - Aleksandar Curać Šarić, Tomislav Kozačinski - Koza, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec - Goc - kažu organizatori Rotary Club Metropolitan Zagreb

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo