Djeca će na maloj planinarskoj školi istraživati, promatrati prirodu, slušati bajke, igrati se na otvorenom, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit ćemo si i piknik na travi
 Getty Images
stručno vodstvo

Na Sleme, na Sleme! Prijavite klince u malu planinarsku školu

Moguće je sudjelovati od ponedjeljka do petka tijekom cijelog tjedna ili dane po odabiru!

OMart, obrt za kreativne usluge i ove godine organizira i provodi dvije planinarske škole za djecu osnovnoškolskog uzrasta tijekom ljetnih praznika! Prva školica održava se od ponedjeljka do petka u tjednu od 29.6.- 3.7.2020., a druga u tjednu od 6.7.-10.7.2020.!


Djeca će steći o osnovna znanja o planinarenju

Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! djeca će pod stručnim vodstvom kroz boravak u prirodi, planinarenje i obilazak zanimljivosti Medvednice steći osnovna znanja o planinarenju i ponašanju u prirodi!

- Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! naučit ćemo što treba sadržavati planinarski ruksak, osnove prve pomoći i sve o planinarskom bontonu! Ići ćemo u potragu za skrivenim blagom i ono najvažnije, naučit ćemo da se planinarenje temelji na zajedništvu i ne sadrži nadmetanje - navodi Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja.

Djeca će na maloj planinarskoj školi istraživati, promatrati prirodu, slušati bajke, igrati se na otvorenom, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit ćemo si i piknik na travi!

  • Prijave i informacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić
  • https://omart-radionice.com.hr/
  • Ovdje proučite: Mala planinarska škola Na Sleme, na Sleme!
  • Sve informacije pratite putem FB stranice Melita Omeragić aRT
Linker
25. travanj 2024 02:42