stručno vodstvo

Na Sleme, na Sleme! Prijavite klince u malu planinarsku školu

Moguće je sudjelovati od ponedjeljka do petka tijekom cijelog tjedna ili dane po odabiru!

 

OMart, obrt za kreativne usluge i ove godine organizira i provodi dvije planinarske škole za djecu osnovnoškolskog uzrasta tijekom ljetnih praznika! Prva školica održava se od ponedjeljka do petka u tjednu od 29.6.- 3.7.2020., a druga u tjednu od 6.7.-10.7.2020.!


Djeca će steći o osnovna znanja o planinarenju

Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! djeca će pod stručnim vodstvom kroz boravak u prirodi, planinarenje i obilazak zanimljivosti Medvednice steći osnovna znanja o planinarenju i ponašanju u prirodi!

- Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! naučit ćemo što treba sadržavati planinarski ruksak, osnove prve pomoći i sve o planinarskom bontonu! Ići ćemo u potragu za skrivenim blagom i ono najvažnije, naučit ćemo da se planinarenje temelji na zajedništvu i ne sadrži nadmetanje - navodi Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja.

 

Djeca će na maloj planinarskoj školi istraživati, promatrati prirodu, slušati bajke, igrati se na otvorenom, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit ćemo si i piknik na travi!

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo