Jede sve i zaluđena je borilačkim vještinama
 Instagram
koji geni

Mami uzdahe gdje god se pojavi! Evo što možemo ukrasti od ove ruske ljepotice

Obožava fast food i rusku domaću hranu, ali prije snimanja živi na salatama i juhama

Za tri mjeseca ruski supermodel Irina Shayk puhat će u 35 svjećica na torti, a i dalje je sposobna promatrače ostaviti bez daha, kao što je pokazala na nedavnom snimanju za Vogue na talijanskom jezeru Como. Što jede i kako vježba, pitaju se njeni obožavatelji, a mi imamo odgovor.


Irinina dijeta

Svojevremeno je ova kći Ruskinje i Tatara otkrila za Women's Health da ima „odlične gene kojima može zahvaliti za brzi metabolizam”. I taj joj metabolizam dopušta da uživa u obilnim obrocima, kao što je veliki cheeseburger s prženim krumpirićima, hrpom kečapa i majoneze, zaliven Spriteom. No, prije snimanja je disciplinirana i jede samo salate i juhe, kako bi bila sigurna da će joj trbuh biti ravan. Naravno, kad ne radi ne jede uvijek fast food, izmjenjuje ga sa zdravim obrocima, poput ribe kuhane na pari i povrća s roštilja. Kada je u fazi zdrave prehrane najčešće ne ide u restorane niti iz njih naručuje, nego sama kuha.

Ipak, omiljena joj je hrana ona uz koju je odrasla. „Kad sam bila djevojčica u Rusiji, moja mi je baka radila najbolje palačinke na svijetu, najbolje ćufte i najbolje okruglice. Doista volim hranu i ne razumijem kako neki ljudi ne jedu. Ja jedem sve”, izjavila je za People.


Irinino vježbanje

Premda je blagoslovljena dobrim genima, Irina ne zanemaruje vježbanje, intenzivnim programom vježbi postiže to da izgleda kako izgleda.

„Puno vježbam. Boksam, a vježbam i jiu jitsu”, izjavila je za People. Ovom je borilačkom vještinom bila pomalo i opsjednuta, što je objasnila za Women’s Health: „Fascinira me jer ima toliko mnogo mogućnosti kombinacija pokreta. Savršen je to sport za stalno izazivanje vlastitog tijela i guranje još dalje preko granica.” Kad je kod kuće u New Yorku bavi se ovim borilačkim sportom četiri puta tjedno.

Budući da je često na putu, Irina je napravila i odličan plan za vježbanje u takvim situacijama. Tada se fokusira na, kako je rekla, jednostavne bazične pokrete za koje ne treba puno opreme, a doista su dobri za ruke i stražnjicu.

Objašnjavajući medijima svoj model vježbanja, Irina se malo i zapetljala, pa je za Women’s Health rekla da ne podnosi tradicionalni kardio i da joj je trčanje najgora noćna mora, dok je u razgovoru za Yahoo promijenila ploču i rekla da je kardio uvijek dobar, „sigurno ćete se oznojiti, a to je najbolje”. Otkrila je i da joj uobičajeni trening traje sat vremena, a ponekad ga produži trčanjem.

Linker
20. travanj 2024 14:44