Nikad nije kasno da učinite nešto dobro za sebe.
 Privatni album
Hot, hot, hot

Koja je njihova tajna? Je li stvar u bradi, mišićima ili srebru u kosi...

Ovi muškarci su poput vina - s godinama su sve bolji. Svojim izgledom plijene pažnju gdje god se pojave, a na društvenim mrežama imaju milijune pratitelja koji ih obožavaju.

Oni su seksi, markantni, mišićavi, a žene ih obožavaju... I imaju više od 45 godina.

Ovi muškarci su dokaz da nikad nije kasno za ostvarenje snova, te da su godine samo broj.

Philippe Dumas (60)

Ovaj diplomirani pravnik iz Pariza cijeli je život radio u filmskoj industriji i marketingu. Prije dvije godine odlučio je pustiti bradu i promijeniti stil, a svoje fotografije počeo je objavljivati na društvenim mrežama.

- Umirovljen, ali ne odustajem. Dat ću zadnju šansu svom snu da postanem model. Imam li to u sebi? - napisao je Dumas kojemu su se ubrzo javile brojne modne agencije.

Philippe u teretanu ide pet puta tjedno. Diže utege kako bi oblikovao mišiće, radi kardio vježbe zbog srca i pleše balet zbog zabave i ravnoteže.

- Oduvijek sam pazio na prehranu, te se hranim poprilično zdravo. No, ponekad se ipak počastim sočnim hamburgerom - priznaje ovaj zgodni Parižanin.

Anthony Varrecchia (53)

Jedinstvenim osjećajem za modu, isklesanim tijelom i šarmom, ovaj Amerikanac miljenik je muške i ženske publike. Oduvijek je, kaže, volio modu, a u fitness se zaljubio još kao mladić.

- Možeš imati i 100 godina, te i dalje biti fantastičan. Godine su samo broj - rekao je Anthony. Dodaje da je svojim stilom uvijek iskakao iz mase, a iako je u modelingu tek od nedavno, odlično se snašao.

- Reakcije su odlične, a ja se sjajno zabavljam. Upoznao sam brojne zanimljive ljude, putujem, zabavljam se - govori. Anthony veliku brigu posvećuje svom tijelu. Vani nikad ne izlazi bez hidratantne kreme, a vježbanje mu je uvijek na prvome mjestu.

- Oduvijek sam bio sportski tip koji obožava adrenalin - kaže.

Gianluca Vacchi (49)

Nakon što je ljetos na društvenoj mreži objavio snimku seksi plesa sa 20 godina mlađom suprugom, ovaj talijanski milijunaš postao je internet senzacija. Na Instagramu ga prati gotovo osam milijuna ljudi, a zbog zarazne energije na 'meti' je brojnih ljepotica. Osim seksi izgledom i plesnim pokretima, Ginaluca pažnju plijeni i brojnim tetovažama.

-Dođe taj trenutak u životu kad trebate odlučiti želite li biti 'prljavi' iznutra ili izvana. Ja sam odlučio da ću to biti izvana - rekao je Talijan.

Aiden Brady (50)

Britanac se manekenstvom počeo baviti 2011., dok je kao profesor engleskog jezika radio u Barceloni. Tada je promijenio i prezime (nekoć se prezivao Shaw), a njegova biografija je zaista zadivljujuća. Napisao je nekoliko knjiga, bavio se glazbom, te je glumio u 50-ak porno filmova.

- Iako sam glumio u takvim filmovima, nikad ih zapravo nisam gledao. Veći sam ljubitelj knjiga i umjetnosti - rekao je.

Shan Michael Hefley (54)

Amerikanac je svoju transformaciju započeo prije dvije godine. Iako, kaže, nikad, nije bio pretila osba nakon 50-e je počeo dobivati trbuščić. Svaki dan je počeo hodati 4 do 8 kilometara, te je prestao jesti poslije 18 sati.

- Počeo sam primjećivati promjene i to mi se svidjelo. Zatim sam počeo dizati utege, te sam prezadovoljan rezultatima. Sad većinu svog slobodnog vremena provodim na otvorenom vježbajući - rekao je. Dodao je da je svojom promjenom motivirao i brojne druge, te da redovito prima poruke na društvenim mrežama.

- Nikad nije kasno da učinite nešto dobro za sebe. Ne mogu vam opisati koliko se bolje osjećam - kaže Shan.

Linker
25. travanj 2024 11:02