SVJESNO RODITELJSTVO

Je li moguće biti i dobar partner i dobar roditelj?

Na novom besplatnom predavanju Programa Svjesno roditeljstvo doznajte sve odgovore na pitanja o vezi s najbliskijim osobama u svom životu.

 

Što? Kada? Gdje?

PROGRAM SVJESNO RODITELJSTVO

Otvoreno predavanje: Partnerstvo i roditeljstvo

Srijeda, 26.9.2018.
19.00 - 20.30 sati
Gundulićeva 19/1, prvi kat (CIR), Zagreb
Predavač: Laslo Pinter, integrativni tjelesno-orijentirani terapeut

 

Odnos koji roditelji partnerstvom imaju jedno s drugim, dijete iskustveno upija u sebe kao "primjer", odnosno "nesvjesni uzorak" koji će ponijeti u svoj život i značajno će utjecati na njegove odnose s drugim ljudima.

S druge strane gledano, iskren interes i neophodan trud uložen u pronicanje i iscjeljenje dubljeg uzroka konflikata koji se neminovno pojavljuju u partnerstvu upućuje na činjenicu da se oba partnera zrelo zalažu da poboljšaju vezu, odnosno da žele naučiti voljeti. Takav trud, naravno, pozitivno utječe na emocionalni razvoj njihove djece.

Još bazičnije gledano, odnosa koji osoba ima sama sa sobom određuje kakav odnos će uspostaviti s partnerom. 

Na ovom predavanju o svjesnom roditeljstvu informirat ćemo vas na koji način možete osvijestiti i vlastitu unutarnju psihodinamiku, kako možete vlastitu samoosviještenost unijeti u komunikaciju s partnerom te tako poboljšati partnerski odnos u onim područjima gdje ga oštećuju nesvjesni, sjenoviti dijelovi osobnosti vas i vašeg partnera. 
Važno je naglasiti da ovako građeno svjesno partnerstvo može imati ogroman pozitivni utjecaj na emocionalno sazrijevanje vaše djece.

Predavanje je besplatno. Potrebna je prijava na e-mail ili broj mobitela 098 992 90 32 (Mihaela Richter).

Više o programu Svjesno roditeljstvo pogledajte ovdje.

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo