Nagradni natječaj

Izabrali ste najbrkatijeg Instagramera!

Naš Movember kreativni natječaj na Instagramu je završio!

 

Ovaj natječaj je završio! Najbrkatiji među brkatima na Instagramu je:

 

Utješne nagrade zaslužili su i:

  • @mima.pintaric
  • @sonet87
  • @lill_s_lilly
  • @mareaee
  • @rosemarietworiver
  • @karlo_brucic2
  • @ninamafin
  • @inlovewithgoodthings

 

Svi dobitnici trebaju se javiti na e-mail: [email protected] sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, ulica, kućni i poštanski broj, grad i broj telefona) kako bi preuzeli nagradu.

Hvala svima koji su sudjelovali i na taj nam način pomogli širiti svijest o prevenciji karcinoma prostate i drugih bolesti koje pogađaju muškarce!


 

 

Naš žiri odabrao je devet najoriginalnijih fotki od devet različitih Instagram korisnika u nagradnom natječju koji je trajao od 18. do 27. studenog u 23:59 sati.

Sada je red na vama - u drugoj rundi, biramo najbrkatijeg među brkatima, odnosno birate ga vi "lajkom" koji ćete dati fotografiji, odnosno korisniku koji vas je oduševio svojom fotografijom!

 

Glasovanje traje do 30. 11. 2016. u 23:59 sati, a imena dobitnika bit će objavljena 1. 12. 2016.

Najbrkatiji od brkatih osvaja Azena plavi set koji uključuje biljnu mast Azena, biljni balzam poslije brijanja i depilacije i Azena classic sapun. Finalisti osvajaju po jedan od osam Azena biljnih balzama za tijelo (menta).

Dobitnici će biti obaviješteni putem Instagram profila portala Živim i na živim.hr.

Svi dobitnici trebaju dostaviti svoje ime, prezime, kućnu adresu, email adresu, Instagram handle i broj telefona na [email protected] kako bi preuzeli svoju nagradu.

U slučaju da dobitnici ne dostave svoje podatke u roku od pet dana od obavijesti o dobitku, nagrada će biti proslijeđena prvom sljedećem dobitniku.

Prijave koje ne ispunjavaju sve navedene uvjete natječaja neće biti uzete u obzir. Isti sudionik može sudjelovati u natječaju neograničenim brojem prijava, a sudjelovati mogu samo korisnici Instagrama koji imaju javni profil. Detaljna pravila natječaja pročitajte ovdje.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo