sjajna ideja

'Draga djeco, zatvorite oči i napnite uši! Gradsko kazalište lutaka počinje emitirati radioigre

Najavili su da audio program počinje 16. travnja u podne snimkom "Ježeve kućice" Branka Čopića u dramatizaciji Momčila Popadića i u režiji Mirka Čovića iz 2003.

Nakon više od 116 tisuća pregleda do sada emitiranih predstava, splitsko Gradsko kazalište lutaka (GKL) svojoj brojnoj internet publici predlaže da ovog tjedna ugasi ekrane i odmori oči jer od četvrtka na svom Youtube kanalu emitiraju i radioigre, najavili su danas iz tog kazališta.

Najavili su da audio program počinje 16. travnja u podne snimkom "Ježeve kućice" Branka Čopića u dramatizaciji Momčila Popadića i u režiji Mirka Čovića iz 2003. "Draga djeco, zatvorite oči i napnite uši! Svaki dan, u bilo koje doba, udobno se smjestite, uživajte i razvijajte maštu slušajući kazalište", poručuju svoj vjernoj publici iz GKL-a.


Metodološka obrada radioigre

Ovoga puta poznatu basnu u stihovima o Ježurki Ježiću pričaju i pjevaju Sanja Vidan, Ivica Beatović, Milena Blažanović, Alin Antunović, Mirko Čović, Ivan Medić, Andrea Majica i Milana Buzolić-Vučica. Glazbu je skladao Mirko Krstičević. Radioigru se može slušati putem linka https://bit.ly/3b98r5l, a bit će dostupna i na Youtube kanalu kazališta.

"Metodološka obrada radioigre, kao pomoć nastavnicima u održanju online nastave, dostupna je na upit kazalištu putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve informacije dostupne su na www.gkl-split.hr, kao i na Facebook profilu GKL-a Split", dodaje se u priopćenju.

Linker
20. travanj 2024 01:36