nagradni natječaj

Dobitnici tri paketa BIOBAZA HOME preparata su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade!

Dobitnici Biobaza home preparata su:

  1. Divna Strašek, Zagreb
  2. Jelena Stančić, Zagreb
  3. Jasna Vlah, Zagreb

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.



Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 20. svibnja 2019. u 11 sati, možete osvojiti:

3x paketa BIOBAZA HOME preparata


Prirodna 'kozmetika' za dom BIOBAZA HOME

Biobaza prirodna kozmetika od sada nudi i potpuno prirodnu njegu vašeg doma - Biobaza Home sredstva za čišćenje bez štetnih sastojaka, bez abrazivnog djelovanja i isparavanja. Potpuno biorazgradive, sigurne formulacije idealne su za održavanje čistoće doma, a posebno se preporučuju za kućanstva s malom djecom i kućnim ljubimcima. Osvježite dom i uživajte svim osjetilima u mirisima limuna, grejpa, mente i eukaliptusa.


Biobaza Home je linija ekoloških sredstava za odražavanje higijene i čistoće doma. Potpuno prirodne, biorazgradive formulacije proizvoda neophodnih za čišćenje svakog kućanstva. Snažno djeluju na cjelokupan spektar mikroorganizama. Sprječavaju nastanak, razvoj i širenje patogenih mikroorganizama.

  • Sigurne su za zdravlje - posebice djece i kućnih ljubimaca
  • Biorazgradive formule ne djeluju abrazivno i ne isparavaju te ih nije potrebno ispirati
  • Učinkovito razgrađuju i uklanjaju nečistoće, masnoće i kamenac inovativnom, neabrazivnom formulacijom na bazi aktiviranih iona minerala
  • Prirodno osvježavaju prostor jer sadrže eterična ulja osvježavajućeg mirisa - limuna, grejpa, mente i eukaliptusa


Biobaza Home kolekcija sadrži pet čistilica:

SREDSTVO ZA PRANJE SUĐA - učinkovito otapa i uklanja masnoću, čisti prljavštinu i ostavlja visoki sjaj, ne oštećuje površine, sigurno je za pranje bočica, duda i posuđa za bebe i djecu.

SREDSTVO ZA STAKLO I GLATKE POVRŠINE -bez alkohola i štetnih sastojaka brzo čisti sjajne staklene i glatke površine bez isparavanja.

SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA - brzo rastapa i uklanja kamenac s raznih vrsta površina. Ne oštećuje materijale i ne isprava štetne tvari.

UNIVERZALNI DEZINFICIJENS - snažno djeluje na cjelokupan spektar mikroorganizama, sprječava nastanak, razvoj i širenje bakterija, virusa, gljivica, pljesni, spora i biofilma sa svih površina. Potpuno bezopasna i sigurna formulacija bez potrebe za ispiranjem.

SREDSTVO ZA SANITARIJE - bez kolora i štetnih sastojaka učinkovito uklanja nečistoće i kamenac sa sanitarija bez isparavanja.


SAVJET!

Aktivirani ioni su u konstantnom gibanju koje je ključno za učinkovitu razgradnju nečistoća, masnih naslaga i mrlja, ili bilo koje druge vrste prljavštine. Kako bi im pružili mogućnost djelovanja, preporučujemo koristiti Biobaza Home proizvode sukladno uputama, tj. nakon nanošenja sredstva na površinu, pustiti sredstvo par minuta da djeluje kako bi ioni obavili svoj posao i u potpunosti razgradili nečistoću.


Biobaza Home prirodne čistilice uskoro potražite u drogerijama i trgovinama po cijeni od 39,90 kn za sredstvo za pranje posuđa, sredstvo za uklanjanje kamenca, sredstvo za sanitarije i univerzalni dezinficijens i 34,90 kn za sredstvo za staklo i glatke površine.

Linker
19. travanj 2024 07:48