uključi se i osvoji

Ovo se ne propušta! Poklanjamo najpopularnije LELO seks igračke koje svi potajno želimo

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.


Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 24. kolovoza 2020. do 12 sati možete osvojiti:


LELO Soraya Wave

Novi rabbit masažer s patentiranom WaveMotion™ tehnologijom što u prijevodu znači kada ga jednom namjestite, jedno što je potrebno je da se opustite i uživate. Intenzivne vibracije pobrinut će se za vrhunsku unutarnju i vanjsku stimulaciju, a luksuzni izgled proizvoda stavit će vas u iskušenje da ga nikada ne pospremite u ladicu.

LELO Sona 2 Cruise

Koristi zračne pulsacije kako bi stimulirala cijeli klitoris, a ne samo njegov vidljivi dio, što rezultira nevjerojatno intenzivnim orgazmom. Sonine pulsacije podsjećaju na osjećaj kada se naslonite na zvučnik dok glasno svira glazba jer dosežu duboko i šire se cijelim tijelom.

LELO Ora 3

Osim predivnim izgledom pažnju plijeni i funkcijom - radi se o simulatoru oralnog seksa. S pregršt opcija uzoraka i intenziteta vibracija, Ora 3 idealna je za one fanove estetski prekrasnih intimnih proizvoda kojima je potrebna nježnija stimulacija.


Linker
20. travanj 2024 04:11