dodatak prehrani

Dobitnici havajskog astaksantina su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade!

 

Dobitnici su:

 1. Sarah Kačinari, Zagreb
 2. Katica Perišić, Podstrana
 3. Iva Maslov, Oriovac
 4. Dejana Škrinjar, Koprivnica
 5. Alenka Šljivečka, Požega
 6. Anica Mirosavljević, Zagreb
 7. Ksenija Gortan, Labin
 8. Lidija Sinjeri, Koprivnica
 9. Marina Markač, Zagreb
 10. Marina Jurlina, Koprivnica

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 3. lipnja 2019. godine do 11:00 sati, možete osvojiti:

 • 10 x bočica havajskog astaksantina


Četiri stvari koje se dogode kada počnete uzimati astaksantin

Zaštitite se ovog ljeta protiv djelovanja slobodnih radikala, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu havajskog astaksantina za blistav ten i super osjećaj.

1. Sunce postaje vaš prijatelj

Jeste li i vi jedna od onih osoba koja bježi u hlad na plaži ili koja prilikom kraćeg bicikliranja ili šetnje na suncu dobije onu „prekrasnu“ crvenu nijansu kože koja nikako da potamni? Astaksantin pomaže koži u zaštiti protiv UV zraka prilikom izloženosti suncu. Dodajte BiAstin u svoju zbirku proizvoda za zaštitu kože i pozdravite sunce s osmijehom!

2. Brz oporavak nakon intenzivnog treninga

100 sklekova ili maraton od 40 kilometara – nema problema! Uz pomoć snažnih antioksidansa i protuupalnog djelovanja astaksantina, vaše tijelo će se oporaviti za čas. Mnogi sportaši prepoznali su upravo BiAstin kao dodatak idealan za potporu zglobovima prilikom intenzivnih treninga.

3. Laserski vid

Možda nećete moći vidjeti baš kao Superman, ali vaše oči svakako će cijeniti bogatstvo nutrijenata poput beta karotena i vitamina E koje donosi BiAstin.

4. Svi će vas pitati 'zašto izgledaš tako dobro?'

Oštećenje stanica uzrokovano oksidativnim stresom može negativno utjecati na imunološki sustav, utjecati na promjenu u strukturi i pravilnoj funkciji organa, tkiva i stanica. BiAstin pomaže i ovdje! U borbi sa slobodnim radikalima, havajski astaksantin je 500 puta učinkovitiji od vitamina E, a od vitamina C je čak 6000 puta jači antioksidans.

 

BiAstin potražite u svim bio&bio trgovinama i u web shopu www.biobio.hr | 0800 246 246.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo