Nagradni natječaj

Dobitnice 12 INTIMINA menstrualnih čašica su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade

OVAJ NATJEČAJ JE ZAVRŠIO. DOBITNICI SU:

1. Anamaria Jakelić (Varaždin)

2. Antonela Tomas (Split)

3. Evita Gošić (Zagreb)

4. Katarina Šulek (Zagreb)

5. Eda Jovičić (Zagreb)

6. Anđela Brkljača (Vrsi)

7. Ivana Horvat (Zagreb)

8. Marijana Matijević (Rijeka)

9. Lucia Ljubić (Stari Grad)

10. Nikolina Stanešić (Našice)

11. Ivana Pipunić (Šibenik)

12. Tena Stojanović (Zadar)

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.


Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 17. kolovoza 2020. do 11 sati možete osvojiti:

12 x Lily Cup One menstrualnih čašica

Uživajte u plivanju čak i tijekom menstruacije

Vrijeme je za ljetni odmor i vi ste već spakirani i spremni za put. Dok će se neki kupati ​​u moru, drugi će uživati u rijekama i jezerima. Rashladiti se u osvježavajućim vodama tijekom vrućih ljetnih mjeseci je sve što trebamo, ali što kad dođu oni dani u mjesecu? Kako vam menstruacija ne bi pokvarila odmor, najbolje rješenje je menstrualna čašica, a INTIMINA ima onu pravu, kreiranu baš za početnike: Lily Cup One. Ako plivate s menstrualnom čašicom, nikakva tekućina ne može ući, a kako je kapacitet puno veći od tampona, mala je vjerojatnost da ćete “procuriti”.

Također, ne morate razmišljati o pražnjenju čašice nakon kupanja jer se ona može nositi do 12 sati. To je pravi spas kada boravite na otvorenom, na plaži i kad nema toaleta u blizini. Tijekom vrućih ljetnih dana, menstrualne čašice imaju još jednu prednost, a to je da nemaju i ne zadržavaju mirise, zahvaljujući medicinskom silikonu od kojeg su napravljene.

Važan je i ekološki aspekt jer čašice mogu trajati i do 10 godina, tako da ne zagađujete planet (i ne morate razmišljati o tome gdje ćete promijeniti tampon).

Lily Cup One menstrualna čašica je sklopiva te dolazi s praktičnom kutijicom veličine balzama za usne pa ju je jednostavno smjestiti i u najmanju torbicu ili džep. Ima posebnu omčicu za lakše izvlačenje te dvostruki rub koji pruža dodatnu zaštitu od izlijevanja. Idealna za one koji se prvi put susreću s čašicama!

Menstrualne čašice INTIMINA potražite na www.intimina.com.

Linker
24. travanj 2024 08:39