Njega bez kompromisa

Dijete vam ima atopijski dermatitis? Prijavite se za Lipikar školu atopije

La Roche-Posay omogućuje smještaj s punim pansionom u samom lječilištu Veli Lošinj za desetero djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja. Prijave traju do 30. 4.

 

La Roche-Posay razumije s čime se pojedinci susreću kada imaju osjetljivu ili atopiji sklonu kožu te kako to može utjecati na okolinu, obitelj i prijatelje.

Upravo zbog toga La Roche-Posay već četvrtu godinu za redom organizira projekt u suradnji s lječilištem Veli Lošinj: Lipikar školu atopije koja će se i ove godine održati na Lošinju od 28. do 31. svibnja

te će kroz predavanja stručnjaka i praktične radionice olakšati svakodnevnicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa. La Roche-Posay omogućuje smještaj s punim pansionom u samom lječilištu Veli Lošinj za desetero djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja. Prijave traju do 30. 4. putem La Roche-Posay web stranice te će tim stručnjaka odabrati sretne sudionike za Lipikar školu atopije!

 

ZA BOLJI ŽIVOT DJECE S ATOPIJSKIM DERMATITISOM

La Roche-Posay razumije s čime se pojedinci susreću kad imaju osjetljivu ili problematičnu kožu te kako to može utjecati na okolinu, obitelj i prijatelje. To se posebno uočava kod kože sklone atopiji koju karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije te iznimna suhoća kože. U slučaju atopije iznimno je bitan ustrajan tretman prema preporuci dermatologa, svakodnevna njega i higijena primjerenim proizvodima te kvalitetna edukacija pacijenata i roditelja o bolesti i liječenju. Upravo zbog toga La Roche-Posay u suradnji s Lječilištem Veli Lošinj organizira već četvrtu godinu za redom Lipikar školu atopije koja će se održati na Lošinju od 28. do 31. svibnja 2018. godine. 

Lipikar škola atopije kroz predavanja stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma kao i praktične radionice želi olakšati svakodnevicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa kao i njihovim roditeljima. La Roche-Posay omogućuje smještaj s punim pansionom u Lječilištu Veli Lošinj u Velom Lošinju i sudjelovanje u Lipikar školi atopije za 10 djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja.

Foto: Press

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijavi na: https://bit.ly/2H8BsSV. Uz motivacijsko pismo potrebno je priložiti i formular za prijavu te ostalu potrebnu medicinsku dokumentaciju. Tim stručnjaka odabrati će deset djece kojima La Roche-Posay omogućuje tjedan dana u Velom Lošinju. Prijavite se i omogućite vašem djetetu bolji život osjetljive kože!

 

O LINIJI LIPIKAR

Linija Lipikar predstavlja 20 godina iskustva u njezi suhe i atopiji sklone kože. Lipikar proizvodi za suhu kože djece i odraslih dokazali  su se učinkovitim u brojnim kliničkim studijama, omogućujući bolji život osjetljive kože onima kojima je to najpotrebnije. Brand koji ne pristaje na kompromise kada se radi o učinkovitosti ili sigurnosti svojih proizvoda, sada potvrđuje svoju predanost novim osiguranjem sigurnosti Lipikar AP+ proizvoda za novorođenčad, čak i kod onih koji imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu. La Roche-Posay stoga predstavlja kliničku studiju koja potvrđuje učinkovitost i sigurnost AP+ proizvoda:

U nedavnim kliničkim studijama, LIPIKAR BAUME AP+ i SYNDET AP+ pokazali su značajnu toleranciju na koži djece i beba. Oba proizvoda testirana su na novorođenčadi, kroz kliničku studiju i pod nadzorom pedijatara, dokazujući optimalnu sigurnost prilikom uporabe.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo