Mnogi od nas su ovu izolaciju odlučili okrenuti u svoju korist.
 Getty Images/iStockphoto
najkreativnije nagrađujemo

CRTICE IZ IZOLACIJE Šaljite nam priče, fotke i videa te nam otkrijte kako kratite vrijeme i što ćete prvo napraviti kad sve ovo konačno prođe

Na nama je sada da iz svega ovoga izvučemo ono što se izvući da. I da pritom, kolko tolko, zadržimo zdrav razum. I zato podijelite s nama svoje crtice iz izolacije, šaljite nam svoje priče na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ispunite obrazac

Koronavirus, izolacija, otkazi, potresi, zagađen zrak... Treba li nastaviti niz. Valjda je to to... I sve to u samo nekoliko tjedana. Čovjek bi pomislio da smo nakon svega potpuno klonuli, ali čini se da je velika većina, unatoč svemu, uspjela zadržati vedar duh. To smo pokazali i izvedbom 'Moje domovine' koja se orila s hrvatskih balkona i prozora. Da, to je taj duh koji nas veže <3

Mnogi od nas su ovu izolaciju odlučili okrenuti u svoju korist. Dok jedni pjevaju i plešu po balkonima, drugi su skinuli prašinu sa starog sobnog bicikla i orbitreka i krenuli vježbati, isprobavaju se recepti, vadi se posuđe za posebne prilike, otvaraju se boce vina iz 2001. (kad ako ne sada), gledaju se filmovi koji na IMDb-ovoj watchlisti stoje još 2012... Ljudi se vraćaju zaboravljenim hobijima, crta se, piše, sklada, igraju se prastare društvene igre, cijene se prijatelji i dobra kava više nego ikada. Neki rade od kuće, istovremeno hendlajući klince i između poslovnih poziva rade dva ručka i ispravljaju zadaće.

Da, život nam se u kratkom vremenu potpuno preokrenuo. Nismo se tome nadali. Ovlaš smo čitali sve one strahote iz Wuhana, žarišta pandemije, ne misleći pritom da će taj nesretni COVID-19 doći i do našeg praga. Dalje ne moramo pričati, sve znate!


Javite nam se

Na nama je sada da iz svega toga izvučemo ono što se izvući da. I da pritom, kolko tolko, zadržimo zdrav razum.

I zato podijelite s nama svoje crtice iz izolacije, ispunite obrazac i otkrijte nam kako vi kratite vrijeme u izolaciji, što ste počeli više cijeniti i što ćete prvo napraviti kad sve ovo konačno prođe. Šaljite nam i recepte koje ste napokon isprobali, filmove i knjige koji su došli na red, otkrijte nam kako izlazite na kraj s klincima i poslom, ako radite od kuće.

Jeste li možda snimili neki fora video s kojim ste nasmijali ukućane, šaljite. Borite se s tjeskobom ili depresijom, pišite nam. Niste jedini!

Jer jedno je sigurno, svi smo u ovome zajedno <3 I zato budite odgovorni i podržite kampanju #ostajemdoma i javite nam se.

Troje najkreativnijih nagradit ćemo s slatkim paketom.

3 paketa s 3 proizvoda

  • Green&More RAW aktivirane kolačiće kakao-naranča (u kutiji, 80g) – 1 kom
  • Green&More RAW aktivirane kolačići snack bar pistacio – 1 kom
  • Green&More RAW aktivirane kolačići snack bar borovnica – 1 kom

Ostanite doma i aktivirajte probavu te se počastite s Green&More RAW aktiviranim kolačićima. Jedinstveni su upravo stoga što se rade iz aktiviranih orašida, a uz to su odličan izvor okusa i hranjivih sastojaka u svakom zalogaju. Dostupni su u tri okusa, kakao-naranča, limun-pistacio i borovnice, a ujedno su i prava mala riznica nutricija s obzirom na to da se procesuiraju po metodologiji obrade sirove hrane, do 42 C. Beskompromisna kvaliteta sinonim je za Green&More kolačiće hrvatskog podrijetla koji su nosioci prestižnih internacionalnih certifikata organic, vegan, gluten-free kvalitete te Halal i Kosher standarda, a imate priliku osvojiti sva tri okusa; kutijicu kakao-naranče te snack bar od borovnice i pistacio-limuna.



Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Linker
20. travanj 2024 02:31