Capa Pet Bistro

Blagdanska gozba na fuliranju - pse i mace čekaju keksići, torta i šampanjac

Slatkim ljubimcima namiguju slatki prutići, snjegovići i jestivi Djed Božićnjak - u potpunosti spravljeni od prirodnih sastojaka bez soli, šećera, konzervansa i aditiva.

 

Fuliranje je dobro poznato, osim kao gastro & glazbeni raj za posjetitelje i kao jako inovativna adventska lokacija. Kao još jedno iznenađenje, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu otvoren je Capa Pet Bistro, koji se inače pod istim imenom nalazi u Masarykovoj ulici 19.

Osim oblizeka za četveronožne pseće njuškice, svoju su ponudu obogatili i mačjim guštima.

Ovo je ujedno i prvi bistro za pse i mačke u Zagrebu u koji možete dovesti svoje kućne ljubimce, oblizivanje i njuškanje na najjače zagarantirano.

Na otvaranje su svratili mnogi znatiželjni dlakavci, u pratnji svojih vlasnika i uživali u posebnom mjestu baš za njih, uz prefine slastice.  

 

Šarenilu nema kraja

Blagdanska gozba, koju su pripremile Maja i Viktorija za svoje goste, ne bi se posramile niti vodeće svjetske metropole. Tu su jela od 100 posto svježeg mesa, bez mesnih prerađevina kao i šampanjac za peseke i mačke koji ima i dodatnu dobrobit - jačanje imuniteta i poboljšanje probave.

Koliko puta vam je pesonja htio oteti puckave kokice? U ovom bistrou pripremaju i posebne pseće kokice koje mogu hrskutati vaši četveronožni ljubimci. Velika novost, po prvi put u Hrvatskoj, je i puppucino za pse (osmislio ga je dr. Sadiković uz skupinu veterinara).

Mali yorkshire terrier Mo s guštom ga je poklopao, a Maja naglašava da sadrži u sebi i poseban zeolit za pse, koji djeluje i kao čistač organizma.

Šarenilu tu nije kraj, slatkim ljubimcima namiguju slatki prutići, snjegovići i jestivi Djed Božićnjak - u potpunosti spravljeni od prirodnih sastojaka bez soli, šećera, konzervansa i aditiva. U njima mogu uživati i osjetljivi peseki. Očekuju ih i keksići i čajevi za smirenje, a ponuda je obogaćena i mačjim specijalitetima.

Svratite sa svojim malim dlakavcima na slastice u Capa Pet Bistro, koji se nalazi preko puta hotela Palace na Strossmayerovom trgu i uljepšajte i njima blagdanske dane.

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo