Zoe Evolve: evolucija u sportskoj modi!

Vladaj svojim umom ili će on vladati tobom. 

Buddha

Svi ćemo se složiti da je 2020. godina iz temelja promijenila život kakav poznajemo, ali najvažnije je kako je promijenila nas kao osobe. Svi smo imali izbor - evoluirati ili ostati na starome. Promjene i usvajanje nekih novih navika i novog načina života zahtijeva jako puno hrabrosti. Istovremeno, ostanak u zoni komfora nema smisla jer tamo ništa novo ne raste i nema napretka!

promo
 

promo
 

Vrijeme odvojenosti prisililo nas je da napravimo korak unatrag i da preispitamo sve trenutke koje smo prošli -  dobre i loše, lijepe i tužne, slabe i snažne te da zagrlimo uspomene na svaki od njih. Sad kada ste saživjele sa svim tim trenutcima, možete se razvijati i cvasti. Budite hrabre i odvažne te izađite iz svoje sigurne zone - dopustite si rast i razvoj! U svemu tome, Zoe će vam biti najbolji suputnik, od najintimnijih do najdragocjenijih trenutaka! Upoznajte Zoe Evolve!

promo
 

Zoe Evolve: kolekcija koja vas poziva da izađete iz svoje zone komfora!

Suočen s novonastalom situacijom, i Zoe je morao evoluirati i izaći iz vlastite zone komfora i upravo tamo je nastala Evolve kolekcija, inspirirana neustrašivim Zoe djevojkama:

Kao i uvijek, dok smo dizajnirali kolekciju, mislili smo na sve Zoe djevojke. Mislili smo na stvari i aktivnosti koje su odlučile raditi kad je svijet iznenada stao. I odmah smo znali... Znali smo da nisu posustale, da rade na sebi i razvijaju se tamo gdje je najbitnije - iznutra, baš kao i mi. Kad je vanjski svijet stao, okrenuli smo se onom unutarnjem kako bismo napredovali u vanjskome. I samo odjednom, ukazao nam se naziv kolekcije - tako jednostavan, a tako moćan i izazovan - Evolve.

promo
 

Osim što je dizajnirana u novim i jedinstvenim uvjetima, velika novost u kolekciji jest prva Zoe linija donjeg rublja od organskog pamuka te prve tajice za trudnice. Također, dodatno je usavršen svaki rez i šav na sada već klasičnim elementima Zoe kolekcija - tajice, sportski grudnjaci, majice i haljine, koji dolaze s dosad najboljim dizajnom i najnovijim tehnologijama.

promo

promo
 

Još jedna inovacija u Evolve kolekciji jest mogućnost kombiniranja svih elemenata. Naime, kolekcija dolazi s 4 glavne boje: vječna crna, mistična tamno-plava, nježna roza i ženstvena ljubičasta (plum). Ove se nijanse protežu kroz sve modele, zahvaljujući čemu imate potpunu slobodu stvaranja jedinstvenih vlastitih Zoe kombinacija. Sve modele pogledajte OVDJE.

promo

 

   

Velika pre-sale akcija u Polleo Sportu!

Sve obožavateljice Zoe brenda zasigurno su s nestrpljenjem dočekale današnji dana jer u Polleo Sportu počinje pre-sale nove kolekcije! Riječ je o ekskluzivnoj, ali vremenski ograničenoj pretprodaji proizvoda iz nove kolekcije s popustima do čak 47%! Pre-sale traje od 15.10. do 01.11.2020..

Sve modele možete isprobati u svim Polleo Sport poslovnicama i napraviti prednarudžbu za odabrane artikle. Ukoliko nemate poslovnicu u blizini ili ipak više uživate u kupovini iz udobnosti vlastitog doma, narudžbu možete napraviti i putem Polleo Sport webshopa. Samo nemojte zaboraviti da je u pitanju pre-sale akcija, što znači da se paket s vašim novim omiljenim Zoe outfitom šalje prema vama od 2 studenog, odnosno od tada ih možete podići u poslovnici.

    

Savršena udobnost u svim prilikama

Zoe Evolve kolekcija donosi evoluciju u sportskoj modi! Korištenjem vrhunskih materijala i poboljšanom kvalitetom izrade, nova kolekcija će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Istražite cijelu kolekciju OVDJE i pronađite najdraže artikle koji će vam jamčiti savršenu udobnost na svakom treningu ili opuštajućim trenutcima u slobodno vrijeme, bilo da ih provodite kod kuće, u prirodi ili druženju s prijateljima.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo