Najbolji dodaci prehrani

Znate li da mineral krom pomaže održati normalnu razinu šećera u krvi?

Povišena razina šećera ili glukoze, nešto je s čim se susreće sve veći broj ljudi, a vrlo se jednostavno otkriva analizom krvi.

Šećerna bolest ili dijabetes postala je bolest današnjice i u velikoj mjeri je direktna posljedica modernog načina života. Na dijabetes tip 2 otpada najveći broj dijabetesa i najčešće se razvija kod odraslih soba, a učestalost se povećava s godinama. Postoji određena genetska sklonost no i vrlo izražena povezanost sa stilom života.

Zabrinjava činjenica da se dobna granica sve više pomiče pa sve je sve veći broj mlađih ljudi pogođen dijabetesom.

 

Razina šećera u krvi iznad propisane granice alarm je tijela koji se ne smije zanemariti jer vrlo lako može odvesti u dijabetes.Što kad je šećer povišen?

Predijabetes je stanje kod povišene glukoze u krvi i poremećene tolerancije, no ne u toj mjeri da se dijagnosticira dijabetes. Ipak, predijabetes je vrlo ozbiljno stanje koje se ne smije zanemariti jer je izgledno da vodi u dijagnozu dijabetesa i upozorava nas da trebamo nešto učiniti.

Uz zdrave životne navike postoje i provjereni dodaci prehrani sa sastojcima koji su se pokazali vrlo korisnima u držanju razine glukoze u granicama normalnih vrijednosti.


 

 

Prirodna pomoć u kapsulama

Proizvod u ljekarnama koji se posebno ističe zbog svoje kombinacije sastojaka su kapsule s cejlonskim cimetom (Cinnamomum zeylanicum) poznatim kao pravi cimet koji ima vrlo vrijedna svojstva i nikako ga se ne smije miješati s običnim kineskim cimetom koji se koristi u kuhinji.

Osim cimeta, tu je i važna alfa-lipoična kiselina te ne smijemo zaboraviti kako je za regulaciju šećera u krvi neophodan i dovoljan unos esencijalnog minerala kroma.


 

Dibeticin - kapsule s pravim cimetom

Dibeticin kapsule su dodatak prehrani koji se može u ljekarnama kupiti bez recepta i dio su poznate hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Riječ je proizvodu uravnoteženog i optimalnog sastava koji u dnevnoj dozi sadrži preporučene količine ekstrakta cejlonskog cimetovca, alfa lipoičnu kiselinu te čak 300 % preporučenog unosa kroma koji doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi. Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili ga možete naručiti OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite službene stranice www.pharmoval.hr 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo