ORAL-B

Uz  „Novi početak“ osvojite Lenovo laptop

 

Početak nove školske godine vrijeme kad „juniori“ stječu nove radne navike, a navike su bitne i kod održavanja zubne higijene. Uz zubnu četkicu Oral-B Junior podučavanje dobrih navika pri pranju zubi nikad nije bilo lakše. Ova zubna četkica učinit će pranje zubi zabavnim i jednostavnim.

Osim toga, ugrađeni mjerač vremena pobrinut će da vaše dijete četka dvije minute, kako preporučuju stomatolozi.

 Pokažite djetetu kako prati zube četkicom Junior, tako da si zamisli da su usta podijeljena u četiri odvojena područja, tj. kvadranta. Usredotočujući se na jedan kvadrant, neka prolazi četkicom preko svake površine zadržavajući se na svakom zubu nekoliko sekundi.

 Nakon 30 sekundi četkica će dati znak vašem djetetu da se pomakne na sljedeće područje, tako da provede jednako vrijeme u sva četiri područja. Četkica Oral-B ima jedinstvena, ekstra mekana vlakna nježna za desni. Nema potrebe za jakim pritiskom, četkica će odraditi sav posao!

 U slučaju da je pritisak ipak malo prejak, četkica ima senzor koji će upozoriti vaše dijete da smanji pritisak kako bi se maksimalno zaštitile desni. U usporedbi s klasičnim zubnim četkicama, pametne zubne četkice Oral-B štite desni vaše djece.

promo
 

Nagradna igra

Osim što se brinete za svoje zube i zube svojih „školaraca“, kupovinom bilo kojeg Oral-B proizvoda sudjelujete u nagradnoj igri „Novi početak“ i možete osvojiti Lenovo prijenosno računalo, a detaljne uvjete nagradne igre potražite OVDJE.

 

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo