Omar Lopez/Unsplash
Zdrava konferencija

U borbi protiv stresa, u Zagrebu uskoro inspirativna konferencija!

Uz stručne predavače, upoznat ćemo i ljude koji su pokrenuli vlastitu proizvodnju zdravih prirodnih proizvoda i okrenuli se zdravom načinu života.

U subotu 8. lipnja u hotelu Academia u Zagrebu održat će se treća po redu "Zdrava konferencija".

Misao vodilja konferencije je poznata rečenica: "Ako sam se mislima mogla razboljeti, mogu onda mislima i ozdraviti."

Naime, ova rečenica puno govori o snazi našeg uma te mogućnosti promjene navika i načina promišljanja o svijetu.


Što znači 'razboljeti se mislima'?

Živimo u vremenu kada nema osobe koja na svakodnevnoj razini ne prolazi stresna stanja u glavi, a sve više i u tijelu.

Među poznatim imenima stručnjaka koji gostuju na konfereciji su Mara Doljak, pokretačica akademije aromaterapije kao prirodnog načina liječenja. Tu su također i njezini učenici iz područja nutricionizma, Bars metode i holističkog pristupa liječenju, Zlata Polanec, Mihaela Zagorščak, Anamarija Morović. Osobno će pričati o snazi uma kroz reprogramiranje, vrijednosti, uvjerenja i neurolingvističko programiranje. A coacherice Ivana Štulić i Maja Prović pričat će o pozitivnoj psihologiji i mindfulnessu.


Primjeri iz stvarnog života

Upoznat ćete ljude koji su pokrenuli vlastitu proizvodnju zdravih prirodnih proizvoda i okrenuli se zdravom načinu života - Patriciju Vanđelić, Rahelu Grgić, Davora Jelisića, kao i mnoge druge mudre i zdrave ljude. Iz područja zvučne terapije i energije stižu Snježana i Damir Dragičević, a tu je i stručnjakinja za terapiju pisanjem, Jelena Kuzmić.

Cijena kotizacije je 400 kn (pdv uključen). Prijave se primaju putem linka na kojem možete pogledati i detaljan program.

Linker
16. travanj 2024 18:32