DR.HAUSCHKA

Svjetski poznati vizažist Karim Sattar otkrio svog favorita za najljepše usne

Iako je njega lica ono po čemu je Dr Hauschka najpoznatija, suvereno je stasala i preparativna  linija ovog branda prirodne kozmetike. Kad se prije pedeset godina pojavila u Njemačkoj, predstavila je avangardni koncept kozmetičke kulture.

Slijeđenje ritmova prirode u proizvodnji, izbor ljekovitog bilja i isljučivo prirodnih sastojaka, nemasna noćna njega, neka su od načela koja su nakon dugotrajnih istraživanja 1967. godine predstavili osnivači brand, Dr. Rudolf Hauschka i Elisabeth Sigmund.

Sattar, Karim
PROMO
 

Karim Sattar međunarodni je make-up artist s više od 20 godina iskustva rada s istaknutim imenima poput Jane Fonde, Princeze Charlene of Monaco, Annie Lennox, a radio je čak za bivšeg američkog predsjednika, Baracka Obamu. Uoči dodjele oskara na kojima je stalni vizažist, Sattar nam je otkrio apsolutnog favorita crvenog tepiha. Dr. Hauschka Paeony ruž br. 12 osim prelijepe crvene nijanse postignute prirodnim mineralnim pigmentima odlikuje bogata, njegujuća tekstura koja ističe individualnu ljepotu usana.Nježnu kompoziciju čine ružini cvjetovi i bjelodan, šipak, bademovo ulje, ulje koštica marelice i jojobe te ružin vosak. Upravo ovaj 100% prirodni sastav je ono što ističe Dr. Hauschka ruž kao najbolji izbor. Toliko siguran da se može i pojesti.

Bildbearbeitung: arsmedicom GmbH
PROMO
 

Paeony ruž za usne i ostale Dr. Hauschka proizvode potražite u bio&bio trgovinama.

 

Možda će vas zanimati i ovo