Press
Glasaj za svog favorita

PET SECRET AWARDS - poznata lica u utrci za zanimljivu nagradu

U konkurenciji su poznata imena koja svoj život s posebnom pažnjom dijele sa svojim najboljim četveronožnim prijateljima.

U centru Zagreba, u DRAMA baru održan je PET SECRET PRESS BRUNCH event.

Na njemu je PET SECRET, prva hrvatska kozmetika za kompletnu njegu dlake i kože kućnih ljubimaca službeno predstavila svoje dvije linije proizvoda s posebnim naglaskom na novi hit proizvod - WHITE PEARL šampon za bijelu dlaku.

Osim samih proizvoda u fokusu je bila i najava jedinstvenog događanja PET SECRET AWARDS. Članovi tima nominirali su 18 prepoznatljivih imena s naše medijske scene koji svoj život s posebnom pažnjom dijele sa svojim najboljim četveronožnim prijateljima.

U kategorijama "društvene mreže, špica, avanture" na PET SECRET stranici www.petsecret.hr otvoreno je trotjedno glasovanje koje završava u utorak 11. lipnja, a dodjela nagrada je najavljena 13. lipnja.

Press
Borna Kotromanić kao nominirana nije propustila priliku prošetati svoju Stelu.

Tako su se među nominiranima našla brojna poznata imena sa svojim ljubimcima.

NOMINIRANI

DRUŠTVENE MREŽE

SONJA KOVAČ

HANA HADŽIAVDAGIĆ

SLAĐANA OSTIĆ / SLAKIPALAKI

MATEA FRAJSBERGER / CLICK FOR CHIC

RITA RUMORA

VEDRANA ILIĆ / MUCHEPEI BY VEDRANA


ŠPICA

BORNA KOTROMANIĆ

TIHANA HARAPIN ZALEPUGIN

BARBARA KOLAR

MARKO GRUBNIĆ

ANTE VRBAN

DINO POPOVIĆ


AVANTURE

LANA KLINGOR MIHIĆ

ANTONIJA BLAĆE

MISLAV MIRONOVIĆ

SLAVKO SOBIN

MARKO GREGURIĆ

VIKTOR DRAGO

PET SECRET je hrvatski brend koji izniman naglasak u svom radu stavlja na socijalnu dimenziju djelovanja. Zato su i na otvorenju svog dućana na adresi Tkalčićeva 80 ugostili članove centra za rehabilitaciju pasa - SILVER, a upravo ovim novim jedinstvenim projektom PET SECRET AWARDS žele senzibilizirati javnost za brojne pozitivne učinke i benefite ali i važnosti suživota sa životinjama.

Njegovani i zaštićeni kućni ljubimci su prvotna misija brenda koji sad već sadrži 14 proizvoda za njegu i zaštitu njihove dlake i kože. Vrhunski prirodni sastav proizvoda popraćen je isto tako do samih detalja promišljenom ambalažom čime je PET SECRET hrvatska priča za svjetska tržišta.

Press
Jeste li već pronašli najbolje za svog dlakavca u PET SECRET kolekciji proizvoda za njegu.

PET SECRET AWARDS prva je takva nagrada na ovim prostorima čime PET SECRET postavlja sasvim nove lifestyle trendove sa konkretnom porukom - ljubav i suživot!

Linker
20. travanj 2024 09:31