OTKRIJTE TAJNU MLADENAČKOG IZGLEDA

Poznat vam je osjećaj kada, uvjereni da izgledate isto kao što ste izgledali i prije 5 godina, pogledate neku svoju staru sliku i shvatite da se ipak vidi razlika…. 

Godine nose svoje i unatoč najboljoj njezi kože koju koristimo, nastanak bora je neizbježan.

Vrste bora

Postoje 3 vrste bora. Dinamičke, koje nastaju uslijed učestalih pokreta, nisu duboke i one nestaju kad prestanemo raditi određeni pokret lica.

Statičke bore se pojavljuju oko očiju i na čelu zbog stalnog ponavljanja istog pokreta i one ostaju trajno na našem licu.

Nabori su vertikalne bore koje nastaju zbog gubitka potkožnog masnog tkiva i pada tonusa, a pojavljuju se u donjem dijelu lica.

Estetska medicina nudi čitav niz rješenja. Kod horizontalnih linija na gornjem dijelu lica, radi se korekcija bora sa botoksom, dok se kod vertikalnih bora na donjem dijelu lica primjenjuju fileri. Velika prednost takvih estetskih tretmana je instant efekt, ali s druge strane, radi se o površinskom efektu i jednom kad krenemo sa time, nema povratka. A osim što se radi o financijski značajnijim iznosima, nismo baš svi skloni podvrgnuti se takvim zahvatima.

Na tragu najnovijih istraživanja

Prateći svjetske trendove i najnovija istraživanja na području anti age tehnologija, Skeyndor je lansirao novu Corrective liniju koja se bazira na 3 medicinske tehnike, a djeluje na sva tri dermalna nivoa i potiče regeneraciju kože iznutra. Umjesto botoksa koriste se lifting peptidi i neuroinhibirajući agensi koji djeluju na usporavanje mišićne kontrakcije i relaksaciju mišićnog i nervnog sustava. Umjesto filera koristi ultra filling sfere koje prodiranjem u epidermu povećavanju svoj volumeni do 60 puta i na taj način pune površinske bore, dok supstance poput sesamum indicuma stimuliraju adipogenezu i lipogenezu te tako djeluju na vraćanje izgubljenog volumena. Biološki piling koji sadrži inkapsulirani biomimetički peptid potiče prirodne procese obnove i zaglađuje kožu.

Što kažu naši korisnici

Svi su preparati prošli klinička testiranja pod medicinskim i kozmetičkim nadzorom: nakon 28 dana svakodnevnog korištenja te nanošenja profesionalnog tretmana jednom tjedno, 97 posto ispitanika potvrdilo je da im koža izgleda pet godina mlađe!

Proizvodi za kućnu njegu

1. DEEP LINES REFINING SERUM, 30ml

Kombinacija peptida i aktivnih sastojaka koji ublažavaju bore, te biološkog pilinga koji stimulira obnovu i zaglađuje kožu.

promo

2. DEEP LINES REFINING krema / emulzija, 50ml

Kombinira 2 tehnike punjenja što daje koži volumen i puniji izgled.

promo

3. DEEP LINES REFINING krema za suhu kožu, 50ml

Kombinira 2 tehnike punjenja što daje koži volumen i puniji izgled.

promo

4. EXPRESSION LINES FILLER EYE CONTOUR krema oko očiju, 15ml

Kombinacija peptida i aktivnih sastojaka koja ublažava i puni mimičke bore te smanjuje vrećice i tamne kolutove oko očiju.

promo

5. Na profesionalni tretman CORRECTIVE DEEP LINES FILLER možete se naručiti kod naših partnerskih Skeyndor salona ili u dermatološkim ordinacijama

promo

promo

promo

promo

Proizvode možete kupiti u ljekarnama ili OVDJE

Linker
20. travanj 2024 14:55