Inovativna formula

Ostani vjerna sebi. Ostani ono što jesi.

Dosta nam je proizvoda koji obećavaju bolji ten uz predodžbu da je za besprijekoran izgled potrebno sakriti svoj pravi izgled.

Predstavljamo lagani tekući puder Stay Naked, koji sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu za osjećaj prave kože, traje 24 sata i protivi se predodžbi o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima. Budimo realni - ne samo da svaka osoba ima drugačiji ton kože, nego se i na licu iste osobe može pronaći više različitih nijansi.

Suptilni nas podtonovi čine jedinstvenima, a naših 40 nijansi precizno je osmišljeno tako da ističe pravu boju individualne kože. Pronađi nijansu koja ti savršeno odgovara.

 

Stay Naked savršeno pristaje osjećaju naše kože zahvaljujući prozračnoj i fleksibilnoj formuli koja se kreće skupa s tobom. Ovaj dugotrajni tekući puder ugodniji je na koži i izgleda bolje zbog boje koja odgovara tonu kože i umanjuje vidljivost pora. Osim toga, veganski je proizvod, nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.


PRONAĐI SVOJU 'GOLU' ISTINU

Naša inovativna formula srednjeg prekrivanja, koje se može povećati nanošenjem dodatnih slojeva, ističe pravu boju tvoje kože, uključujući glavni  ton  i  suptilne  podtonove. U ponudi imamo 40 nijansi koje su podijeljene prema 9 intenziteta, 3 glavna tona i 7 podtonova. Nakon što odabereš intenzitet, pomoći ćemo ti odrediti je li tvoj glavni ton hladan, neutralan ili topao. Nakon toga ćemo precizirati podtonove: ružičasti, maslinasti, plavi (boja šljive), neutralni, žuti (zlatni), narančasti (boje breskve) i crveni (raskošni).


Lagani tekući puder Stay Naked (preporučena maloprodajna cijena: 289,00 HRK) dostupan je u Müller parfumeriji, Trg bana Josipa Jelačića i Arena Centar Zagreb.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo