Getty Images/iStockphoto
moguće je

Odmor cijelu godinu, pa čak i na poslu? Može!

Zamislite prvi dan nakon godišnjeg odmora, u uredu ste - svi su umorni, usporeni i sivi, i dalje žude za tim slobodnim vremenom, a onda ste tu i vi, uzbuđeni, blistate s osmjehom preko cijelog lica.

Upozorenje - ovo nije još jedan od onih tekstova o tome kako je sve sivo i tužno nakon što je godišnji odmor završio i morate se vratiti na posao. Upravo suprotno, ovo je tekst u kojem ćemo vam pokazati kako povratak u realnost ne mora biti depresivan. Sve ovisi o stavu, a s LELO-om možete dići stav u nebesa i imati najbolji odmor u životu, svaki dan u godini, pa čak i kada ste na poslu.


Zvuči nemoguće?

Zamislite prvi dan nakon godišnjeg odmora, u uredu ste - svi su umorni, usporeni i sivi, i dalje žude za tim slobodnim vremenom, a onda ste tu i vi, uzbuđeni, blistate s osmjehom preko cijelog lica. Možda će netko od kolega pomisliti da ste ludi, ali to je samo zato što ne znaju vašu tajnu. A da ju znaju, zasigurno ne bi osuđivali.

Dobro, a u čemu je zapravo tajna? U orgazmu. Cijelu godinu, svaki dan, gdje god vi to poželite. Nemojte se sad razočarati zato što nismo mislili doslovno na godišnji odmor koji traje cijelu godinu. To je bila samo metafora, s velikim M koja Vas vodi do orgazma s velikim O.

Zasigurno vas zanima i želite da vam objasnimo kako je svakodnevni orgazam isto što i beskonačan godišnji. Svi znamo gdje nas dobar vrhunac vodi...Zamisao sretnog mjesta može biti drugačija za svakog od nas, ali najčešće je to raj gdje je sve svijetlo, opuštajuće i puno zadovoljstva, isto kao odmor iz snova. Uz LELO možete biti u ovom stanju kroz cijelu godinu - opremite se našim tajnim oružjem, a mi ćemo dostaviti ostatak.

Imamo ponešto za svakoga, nije bitno jeste li ljubitelj klitoralnog orgazma, obožavatelj analnih čepića ili pak volite pravu stimulaciju G točke - što god zamislite, mi to imamo. Želimo da znate, ako ste zadovoljni, bit ćete učinkovitiji, produktivniji i imati više inspiracije, a to sve znači da će i vaš šef biti ponosan. A tko ne želi da se šef ponosi?

Česti orgazam će se isplatiti kroz stav koji smo ranije spomenuli. Svaki dan osjećat ćete se kao da ste tek došli sa savršenog odmora provedenog s vašim najboljim prijateljem (LELO, naravno) i uvijek ćete biti spremni za nove izazove.

Linker
25. travanj 2024 21:40