Lancôme slijedi svoj san: slaviti žene i pratiti ih na putu do sreće - uz IDÔLE

Jer u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol, Idôle je borbeni poklik. Ime koje odjekuje, sada više nego ikada, jedinstvenom snagom. Poziv na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe, da utirete novi put: onaj vlastiti.

Lancôme, jedan od vodećih svjetskih brandova luksuznih proizvoda za ljepotu ispisuje svoju mirisnu povijest lansiranjem novog parfema za žene, IDÔLE.

Nakon 7 godina od lansiranja parfema La vie est belle, Idôle je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta, te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu. Individualni uspjeh koji se dijeli i prenosi dalje da bi potaknuo druge da vjeruju u sebe i da zauzvrat uspiju.

PROMO

Kao nova vrsta mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa, Idôle je pravo postignuće. Miris za kožu koji je nježan i utjecajan, ugodan i moćan.


Zašto Idôle?

Jer u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol. Poziv na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe, da utirete novi put: onaj vlastiti.

Mnoga tehnička postignuća i inovacije temelje se na uvjerenju da je nemoguće samo mogućnost koja čeka na ostvarenje. Primjer toga je i bočica parfema Idôle - najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine. Nije li to više od postignuća?

Idôle je simbol odvažnosti, dokaz neograničenih mogućnosti.

PROMO

Savršeno bezvremenska bočica Idôle predstavlja se kao predmet otporan na prolaznu modu i trendove. Dostupna je u nekoliko veličina i može se ponovo puniti.

 

Kao kolektivni izum, Idôle se pojavio zahvaljujući kombinaciji triju talenata. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima.

I ovdje se brand širi na novi teritorij koji je do sada bio u potpunosti neistražen, a to je "čistoća". Kao nova vrsta mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa, Idôle miris je ujedno nježan i moćan.

U samom srcu formule cvjetni je akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, rađena ekskluzivno za Idôle i ujedno sam (iskričav) potpis mirisa.

PARIS, FRANCE - JULY 02: Zendaya, the face of the Lancôme Idôle fragrance, attends the launch at Palais DIena on July 02, 2019 in Paris, France. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images for Lancome,)
Kristy Sparow/Getty Images for Lancome

Popularna američka pjevačica i glumica novo je i najmlađe zaštitno lice ovog popularnog branda.


Najmlađa ambasadorica brenda

Idôle predstavlja do sada najmlađa ambasadorica branda, američka glumica Zendaya Coleman.

Kao lice parfema Idôle, Zendaya utjelovljuje novu generaciju žena koje svojim uspjehom nadahnjuju druge, pomiču uobičajene granice i daju svoj doprinos promjenama u svijetu.

Promo

Kome Lancôme posvećuje Idôle?

Svakoj ženi koja odlučno i moćno kroči kroz život,

koja ostaje na putu optimizma i samopouzdanja,

koja odbija kompromise i uvijek ostaje vjerna sebi,

koja se uključuje s odlučnošću i apsolutno živi svoj život,

koja vidi svoje uspjehe kao sredstvo, a ne kao cilj,

koja pomiče granice i stvara svijet budućnosti.

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo