MLJAC

Kreativne ideje za doručak? Da, uz Nestlé žitarice!

Nova, još ukusnija i zabavnija rješenja za djecu i tinejdžere - Nesquik Cocoa Crush i Lion Wild Crush hrskavi jastučići s cjelovitim zrnom pšenice.

Asortiman Nestlé žitarica ove je godine obogaćen s dva nova proizvoda - Nesquik Cocoa Crush i Lion Wild Crush hrskavim jastučićima s neodoljivim punjenjem. Ukusni noviteti zasigurno će osvojiti brojne poklonike kako kvalitetnim nutritivnim vrijednostima, tako i bogatim okusima dobro poznatih brendova. Za uravnotežen doručak djeteta, koji budi maštu i poziva na kreiranje novih kombinacija s mlijekom i voćem, tu je Nesquik Cocoa Crush.

Hrskavi jastučići čokoladnog okusa s kakao punjenjem te dodatkom vitamina i minerala sigurno će razveseliti mališane i učiniti njihov doručak još zabavnijim.

 

Za obožavatelje popularnih Lion proizvoda tu su Lion Wild Crush žitne pahuljice s kremastim punjenjem od čokolade i karamele u hrskavom jastučiću. Novi proizvodi obogaćeni su vitaminima B grupe i mineralima: željezom i kalcijem.


Najvažniji obrok

Iako je doručak najvažniji obrok u danu, često ga se zaobilazi u širokom luku ili se jedu brzo pripremljene namirnice "s nogu". Međutim, uloga doručka je iznimno važna jer njime unosimo u organizam energiju i esencijalne hranjive tvari za dan pred nama. Za dobar početak dana za cijelu obitelj tu su žitne pahuljice koje, uz sjajan okus, u kombinaciji s mlijekom ili jogurtom opskrbljuju tijelo cijelim nizom hranjivih tvari, uključujući ugljikohidrate, bjelančevine, masti, šećer, vlakna te nekoliko vitamina i minerala. Odaberete li žitne pahuljice s cjelovitim zrnom, zadovoljavate još više potreba organizma.

"Znamo koliko je našim potrošačima važna prehrana njihove obitelji, a pogotovo najmlađih članova. Roditeljima je posebno važno ujutro djeci pružiti hranjiv i ukusan obrok,  jednostavan za pripremu. Želimo doručak učiniti što boljim, stoga neprekidno ispitujemo recepture i nove načine kako ih poboljšati. Na ovaj način možemo biti sigurni da su naše žitne pahuljice uvijek u skladu s potrebama naših potrošača, koji od sada mogu uživati u uzbudljivim okusima i kombinacijama Nesquik Cocoa Crush i Lion Wild Crush hrskavih jastučića s ukusnim punjenjem" - izjavila je voditeljica robne marke Marina Vukoje, Nestlé Adriatic.

PROMO
 


Kako unijeti više cjelovitih zrna žitarica u prehranu djeteta?

  • čitajte deklaracije, provjerite piše li na pakiranju riječ "cjelovito zrno"
  • zamijenite bijeli kruh, rižu i tjesteninu integralnim varijantama s cjelovitim zrnom
  • za doručak/večeru pripremite djeci žitne pahuljice s cjelovitim zrnom
  • obratite pažnju na logotipe i natpise koji ističu da se radi o proizvodima s cjelovitim zrnom
  • kako bi se potrošačima olakšala potraga za željenim proizvodima, na pakiranjima Nestlé žitarica istaknute su zelena traka i kvačica uz simbol cjelovitog zrna kao jamstvo da proizvod sadrži najmanje 8 grama cjelovitog zrna po porciji, odnosno da je cjelovito zrno najzastupljeniji sastojak.

CPW je vodeći svjetski proizvođač žitarica te proizvođač Nestlé žitarica kao što su NESQUIK, Fitness, Cheerios i Chocapic. S više od 50 brendova koji odgovaraju svim starosnim dobima i načinima života, CPW nastoji doručak učiniti boljim uz hranjivu, ukusnu i prikladnu hranu koja pomaže ljudima da započnu dan na najbolji mogući način. Sa sjedištem u Švicarskoj, CPW ima jaku globalnu mrežu od 4.200 zaposlenih, 17 proizvodnih pogona, četiri centra za istraživanje i razvoj te je prisutan na više od 130 tržišta.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo