„Boostanje“ blistave kože i samopouzdanja

Ponekad jačanje samopouzdanja znači „boostanje“ vaše blistave kože 

Postoji li tajna veza između samopouzdanja i blistave kože? Da! Kada imamo zdravu kožu, ona jednostavno blista, a mi se osjećamo kao najpouzdanija verzija sebe, što je sjajno za održavanje zdrave percepcije sebe! Imajući to na umu, švedski skintech brand FOREO želi pomoći ljudima da postignu najveću blistavost kože čak i kada nemaju vremena kako bi se osjećali sjajno i samopouzdano šetali ulicama.

Evo nekoliko savjeta koje možete koristiti za jačanje samopouzdanja

Filtrirajte loše, napravite mjesta za dobro

1/3* žena priznaje da se osjeća loše vezano za svoj izgled nakon scrollanja po društvenim mrežama. Stoga, pratite pozitivne i nadahnjujuće sadržaje na društvenim mrežama i odmaknite se od svega što je izmišljeno ili što izaziva negativne osjećaje prema sebi ili drugima. Samo se sjetite da su vaši društveni mediji VAŠI društveni mediji i da možete probrati i odabrati informacije koje hrane vašu dušu i čine da se osjećate dobro u vlastitoj koži.

Prijatelji zauvijek

Povjerenje u ljude koji nas okružuju uvelike potiče samopouzdanje. Kad nas podržavaju, ohrabruju i razveseljavaju, to čini čuda za naše viđenje sebe. Pripazite na ljude koji vas kritiziraju ili one zbog kojih se ne osjećate dovoljno dobro. Oni mogu uništiti povjerenje i učiniti da se osjećate beznačajno. Stoga organizirajte žensko spa druženje kod kuće. Pripremite večeru i okupite svoje najbolje prijateljice. Malo šampanjca i puno smijeha sve je što vam treba za odličnu zabavu! Kako biste postigli maksimalnu blistavost vaše kože počastite kožu Glow Addict maskom za lice, obogaćenom prirodnim ekstraktom bisera koji koži pruža zdravi sjaj. Dovoljno je povezati masku s UFO uređajem za 90-sekundni tretman lica od kojeg će ono zablistati bisernim sjajem, a vi zadovoljstvom i srećom. Samopouzdanje je ljepota koja dolazi iznutra!

promo

Vi, ja i svi ostali

Zapamtite da su prištići, miteseri i slično potpuno normalni i samo dio ljudskog postojanja. No, uvijek možete nešto učiniti kako biste ih smanjili. LUNA mini 3 vraća sjaj vašoj koži u samo 30 sekundi uz Glow Boost način rada za čišćenje. Dulje, mekše dodirne točke i poboljšane T-Sonic pulsacije prodiru dublje u vaše pore kako biste uklonili 99,5% ulja, prljavštine, sebuma, znoja i mrtvih stanica kože. Više nema isprika! Ulaganje u njegu kože poput one u salonu iz udobnosti vašeg doma može vam pružiti zdravu put.

promo

Prestanite se uspoređivati

Uspoređivanje sebe s drugima nikada nema smisla jer niti jedna osoba na zemaljskoj kugli nije potpuno ista, bilo fizički, psihički, kognitivno, moralno, itd. Umjesto toga, proslavite ono što vas čini drugačijima i pokušajte živjeti svoj život vjerni sebi!

promo

promo

Svi FOREO proizvodi dostupni su online na www.foreo.com

*Online istraživanje provedeno od strane Atomikresearch u rujnu 2019 na 2,003 ispitanika.

Linker
18. travanj 2024 12:37