Black Friday je tu! GymBeam nudi popuste do 70%

 

Najveći festival shoppinga je stigao i kod nas! Jer, nemoguće je zamisliti studeni bez shopping groznice. Naši kupci se već mjesec dana raduju posljednjim popustima prije Božića. Svaka tvrtka želi nagraditi svoje kupce za lojalnost, stoga se planiraju posebni popusti i povoljne cijene. GymBeam, e-trgovina s progresivnim namirnicama, također je pripremila rasprodaju za Black Friday s popustima do čak 70% za svoje kupce.

GymBeam je jedan od najomiljenijih proizvođača i prodavača prehrambenih dodataka, progresivne hrane i fitness asortimana u Hrvatskoj. GymBeam je u svojoj e-trgovini pokrenuo veliku rasprodaju za Black Friday, a tu možete pronaći najprodavanije fitness proizvode po najboljim cijenama. Prema riječima vlasnika ove e-trgovine, u popustima do čak 70% možete uživati još nekoliko dana. Poplave sniženja dolazit će postupno, tako da svaki dan možete pronaći nove proizvode po posebnim cijenama.

Za svakoga ima ponešto. Tako možete pronaći proizvode za sportaše i ljubitelje fitnessa, ali i za ljubitelje zdravog načina života, vegetarijance i vegane. GymBeam nudi širok spektar proizvoda koji uključuju proteine, aminokiseline, BCAA, vitamine, minerale i drugu popularnu zdravu hranu. Fitness odjeću možete kupiti po nenadmašnim cijenama, poput dukserica, potkošulja, kratkih hlača i majica već od 29 kn.

Jedno od iznenađenja je i predstavljanje novog proizvoda - Protein Just Whey u pakiranju od 2 kg. Kvalitetni protein sirutke sa 75%-nim udjelom bjelančevina, jedan je od najprodavanijih GymBeam proizvoda. Veće pakiranje postavljeno je u ponudu prije samo nekoliko dana. Za vrijeme Black Friday rasprodaje možete ga dobiti s besplatnom duksericom! Budite oprezni i požurite se, jer ova ponuda traje samo do rasprodaje zaliha!

Božić kuca na vrata. Pametno je kupovati poklone ranije i povoljnije. Uštedjet ćete svoj novac, riješiti se stresa prije Božića i uživati u Božiću sa svojim najmilijima. Ne propustite priliku za kombiniranje posla sa zadovoljstvom i pogledajte ponudu za Black Friday na GymBeam-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:25