SAMO PRIRODNO

Birajte suplemente bez sintetskih sastojaka: saznajte sve o prirodnim dodacima prehrani

 

Roy Jongens, osebujni Nizozemac odrastao u obitelji pionira ekoproizvoda, od rane mladosti istražuje kako cjelovita hrana pretočena u dodatke prehrani može doprinijeti zdravlju čovjeka. U svom je osobnom istraživačkom pohodu koji ga je vodio u diljem Sjeverne i Južne Amerike, došao do spoznaje kako je mnogo ljudi djelomično ili u potpunosti dezinformirano u vezi prirodnih dodataka prehrani. Naime, traži li osoba prirodni ili cjeloviti vitamin C, često će napustiti dućan s askorbinskom kiselinom (sintetički vitamin C) ili kalcijevim askorbatom (ester-C) ne znajući kako ti sastojci nisu ni blizu prirodnog ili cjelovitog izvora. Upravo je to razlog zbog kojeg se Roy odlučio za put prirode te 2008. godine utemeljio brand Royal Green. I samo ime branda je igra riječi: Roy All Green.

“Vjerujemo da su sintetički ili izolirani vitamini stvar prošlosti“, izjavio je Roy Jongens, osnivač i inovator Royal Green branda dodataka prehrani za svog nedavnog posjeta Zagrebu.

Predstavio je  nove organske dodatke prehrani koje donose stručnjaci Royal Greena. Inovativne formule potpuno prirodnih dodataka prehrani posebne su po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima.

„Uvjereni smo da cjelovita hrana i certificirani organski vitamini i minerali iz kvalitetnih izvora imaju širi spektar aktivnosti te da se bolje apsorbiraju u tijelu. Ekološka hrana je uistinu dar iz prirode i otkad smo počeli s proizvodnjom suplemenata, 2008. godine, sa strašću širimo ovu ideju”, ističe Roy Jongens.

 

Birajte suplemente bez sintetskih sastojaka

Dodaci prehrani koji spadaju u kategoriju „prirodnih“ sadrže prirodne izvore hranjivih tvari i brojnih drugih molekula porijeklom iz hrane i bilja. Osnovna prednost takvih dodataka je sinergijsko djelovanje sastojaka koji se nalaze u svojim prirodnim kompleksima. Obično se dobivaju iz cjelovitih biljaka, i u novije vrijeme iz superhrane. Dodatno, ne sadrže aditive, konzervanse, bojila, sladila niti bilo kakve sintetske supstance.

Organski certifikat dodatno jamči kako su sastojci iz ekološkog uzgoja. Ekološki uzgojena hrana je ona koja tijekom svojeg uzgoja, proizvodnje, tvorničke obrade i skladištenja nije podvrgnuta tretiranju sintetskim pesticidima i herbicidima kao ni drugim umjetnim kemijskim sredstvima. Prirodni sastojci organskoj porijekla, harmonija i sinergija sastojaka te optimalna apsorpcija i bioraspoloživost odlike su prirodnih dodataka prehrani koji imaju sve više poklonika diljem svijeta.

Bogati asortiman Royal Green certificirano organskih dodataka i prehrani i informacije o djelovanju potražite u bio&bio trgovinama. www.biobio.hr

Možda će vas zanimati i ovo