Promo

Prirodno blistava koža za "wow" efekt svaki dan

prije 1 tjedan Promo

Poslovna zabava, rođendanski tulum ili romantična večera za Valentinovo, činjenica je da je ženama briga o izgledu bitna u svakoj prilici. Bez obzira na doba godine, nosimo li debelu zimsku vestu, sportski outfit za vježbanje ili otmjenu haljinu, u svakoj kombinaciji želimo se osjećati lijepo.

Kreativci nadohvat ruke

prije 3 tjedna Promo

"Svaki je čovjek umjetnik", rekao je sredinom prošlog stoljeća Joseph Beuys, slavni njemački umjetnik koji je globalno promijenio teme i percepciju umjetnosti. Premda su mnogi prigrlili tu Beuysovu izjavu, i danas ima onih koji je smatraju floskulom i ne razumiju je.

Kiehl's predstavlja biljni tretman za normalnu do problematičnu kožu uljem

prije 3 tjedna Promo

Inspirirani ljekarskim naslijeđem te tradicionalnom uporabom i primjenom moćnih biljaka, kemičari Kiehl’sa ponosno najavljuju novi proizvod Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate – lagano i umirujuće ulje koje ne izaziva pojavu akni i komedona, a pomaže u poboljšanju izgleda kože koja je sklona nepravilnostima kao što su vidljivo crvenilo i nelagoda. 

Njega kože tijekom sezone zimskih sportova

prije 1 mjesec Promo

Skijanje, bordanje, sanjkanje – rijetko kad nam srce zatreperi kao za vrijeme zimskih praznika prepunih sporta i zabave u netaknutom planinskom okruženju. Dani provedeni pod sjajem sunca u udobnim planinskim kućicama mogu biti dobri za dušu, no za Vašu kožu često su pogubni.