Promo

Top beauty savjeti u izolaciji

prije 23 sati Promo

Naša poznata skin ekspertica Maja Vidošević, vlasnica kozmetičkog salon Epilderm donosi top savjete kako se pravilno njegovati u izolaciji i što možemo dodatno učiniti za svoju kožu.

Zablistajte prirodnom ljepotom uz NIVEA Naturally good liniju

prije 2 dana Promo

Za život u skladu s prirodom, bijeg iz grada nije jedino rješenje. U prekrasnom ambijentu caffe bara Botaničar svi prisutni jučer su imali priliku za odmak od ubrzanog života prepunog obaveza i povratak prirodi uz NIVEA Naturally Good liniju. Svima poznata s televizijskih ekrana, vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić objasnila je koje su prednosti organskih sastojaka aloe vere, arganovog ulja i zelenog čaja koji se nalaze u proizvodima nove Naturally Good linije.

Cijepljenje u svakoj fazi života

prije 6 dana Promo

Cjepiva spašavaju živote svaki dan. Gotovo da ne možemo zamisliti suvremeni život kakav poznajemo kad ne bi bilo cjepiva koja nam pružaju zaštitu od zaraznih bolesti, a time i osjećaj sigurnosti.

Multipli mijelom – jedno ime, više od 750 priča

prije 2 tjedna Promo

 Multipli mijelom je rak plazma stanica, bolest koja se najčešće razvija u koštanoj srži. Iako neizlječiva, zahvaljujući napretku u raspoloživim metodama liječenja, danas se uspješno liječi, što oboljelima omogućuje kvalitetniji i dulji život

Ne želite propustiti
dobar članak?

Ovdje nedostaje samo još vaš e-mail. Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!

Please don't insert text in the box below!