Recite zbogom dioptriji

Zar i ove sezone idete na skijanje s lećama? Nije li vam dosta te gnjavaže...

Svi znamo da ukoliko zaboravimo ili izgubimo dioptrijske naočale ili leće na putu - to nam može uništiti cijelo putovanje. Možda je vrijeme za lasersko skidanje dioptrije.
Kada ste kupovali naočale za skijanje, jeste li imali na umu i dioptrijske koje morate staviti ispod?
 Promo

Ukoliko se već pakirate za odlazak na skijanje, sreću vam sigurno malo kvari pakiranje leća, tekućine za leće, dioptrijske naočale, naočale za čitanje. Ne smijete zaboraviti ni sunčane naočale s dioptrijskim staklima. Kada ste kupovali naočale za skijanje, jeste li imali na umu i dioptrijske koje morate staviti ispod? Magljenje naočala pri ulasku s hladnoće na toplo, nećemo ni spominjati, kao ni traženje leća po stazi...

Sve ovo nabrojano zvuči kao ogromna gnjavaža, stvari koje nas na putu čine napetima i nervoznima, jer svi znamo da ukoliko zaboravimo ili izgubimo dioptrijske naočale ili leće na putu - to nam može uništiti cijelo putovanje.

Na put bez opterećenja

Istina je da vam zapravo ništa od ovoga ne treba. Laserskom korekcijom vida u Optical Expressu možete gnjavažu s dioptrijom riješiti za petnaestak minuta. I nemojte misliti da ćete zbog toga morati mijenjati svoje planove - možete spremno ići na skijanje ili na putovanje, i to bez opterećenja. Iskoristite ove super cijene i riješite se dioptrije na vodećoj tehnologiji za lasersku korekciju vida.

Poliklinika Optical Express posjeduje najprecizniju tehnologiju za lasersku korekciju vida u regiji - iDesign revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Promo
Doktor Dražen Grgić redovito sudjeluje na simpozijima i kongresima, čime kontinuirano unapređuje svoje znanje, kako bi stalno bio u tijeku sa svim suvremenim zbivanjima u oftalmologiji.

Iskoristite popust

Optical Express produžio je popust do 31.1.2017. godine! Rezervirajte svoj termin na 01 5625 450 i iskoristite popust na sve metode laserske korekcije vida. Svima koji obave zahvat u navedenom periodu, Optical Express vraća i novac od pregleda. Možete uštedjeti i do 2.000 kn na zahvatu, a platiti ga možete i na do 60 rata. Prijavite se za pregled za laserko skidanje dioptrije u iznosu od samo 190 kn!