ŠTO ĆU JA S TIM?

Piletina s komoračem

Sada kada je prošao test, komorač ću sigurno češće koristiti u pripremi jela. Baš sam na pronašla jedan jednostavan, a zanimljiv recept koji moram isprobati što prije.
  • piletina (batak i zabatak)
  • komorač
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • bijelo vino
  • limunov sok
  • sol i papar
  • češnjak

Priprema:

  1. Lukovice komorača izrežite na četvrtine pa ih pomiješajte s limunovim sokom, maslinovim uljem, bijelim vinom, soli, paprom i sitno izrezanim češnjakom.
  2. Sve prelijte po piletini pa stavite peći u zagrijanu pećnicu dok piletina na porumeni.

 

Ja ću ovo jelo poslužiti s Ličkim polama (pečenim neoguljenim polovicama krumpira) i salatom. Neka nam svima bude u slast. :)

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo