Zdravi, jednostavni i jako fini

S ovim jelima nećete pogriješiti ni na blagdanskom stolu

Osim što su niskokalorični, pa vam ovaj Uskrs neće ostati u sjećanju samo po tome što ste se još jedanput u godini prejeli, ovi recepti su i jako fini te biste ih mogli pripremati i bez posebnog povoda.

Te jedne nedjelje u godini kada bismo zapravo trebali zaista uživati u društvu obitelji i bliskih prijatelja okupljenih oko blagdanskog stola, najčešće bismo se odmah nakon uskrsnog doručka ponovno vratili u krevet i odmorili do ručka. Međutim, to ne učinimo, a što je još gore, nerijetko se ni ne prošetamo do novog obroka.

Naravno, kad na puni želudac još natrpate sva ona slasna jela koje je pripremila domaćica kuće (što zato što ne možete odoljeti, što iz razloga da ne uvrijedite kuharicu), imate dojam da ćete se onesvijestiti.
No, ne mora tako biti i ovog Uskrsa... Pogotovo ako ste skloni malo se odmaknuti od tradicije, a ipak zadržati neke od namirnica koje simboliziraju ovaj blagdan.

Isprobajte ove jednostavne recepte i kušajte nešto novo, prije svega jednostavno, lagano i zdravo! Naravno, to ne znači da biste trebali odustati od mlade janjetine, šunke u kruhu ili orahnjače, kojoj se niti mi nismo uspjeli "odhrvati". Samo budite umjereni.

Dobar vam tek :)

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo