I zdravo i fino

S Letificom ja ŽIVIM zdravo, a sad to možeš i ti zahvaljujući Živim.hr popustu

Zdrava prehrana još uvijek zna biti tabu tema. Koje namirnice koristiti, kako ih spremati, hoće li to biti previše komplicirano? Našli smo rješenje za vas!

 

Svaki početak je težak, kažu. Iako je i najmanja promjena u pravom smjeru velik korak, mnogi se teško odluče na takvo što. Bezbroj je pitanja, ali odgovore zapravo treba samo potražiti na pravim mjestima.

Jedno od tih mjesta je Letifico, hrvatski proizvođač zdravih i malo drugačijih prehrambenih namirnica. Drugo - upravo naš portal.

 

Promjena koju želite učiniti

Ovdje počinje promjena koju želite učiniti. Na našim stranicama svakog ćete tjedna moći čitati nove sadržaje i male kulinarske tajne koje vam dolaze ravno iz kuhinje Nine Mrvice, žene iza bloga Bake me, jednog od najbrže rastućih hrvatskih food blogova zadnje vrijeme.

Foto: BakeMe by Nina Mrvica

Male tajne i super popust!

Otkrit će vam sve tajne svoje kuhinje i podijeliti s vama svoje savjete, pisati recepte i promjena prema boljem zdravlju i zahvalnijem tijelu može početi.

A dok čekate prvu kolumnu, za vas smo u suradnji s Letificom pripremili mali poklon - 20% popusta na čitav asortiman u njihovom online dućanu, upisom koda ŽIVIMHR na kraju narudžbe.

Foto: Bake Me by Nina Mrvica

Jednom kad probaš, vidjet ćeš zašto ih volimo

Hladno prešana ulja za zdraviju kožu ili sjajniju kosu, brašna za najfinija peciva i kolače ili pak medene kreme za jednostavno slađi i šareniji život, čekaju vas kod njih.

Kod nas? Male slatke tajne Nine Mrvice čitajte od sutra!

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo