savršenstvo okusa

Ovo se mora isprobati! Hobotnica ispod peke po recepturi Ivana Pažanina

Mekušci su izvrstan prirodni izvor bjelančevina, omega-3 masnih kiselina, mineralnih tvari, te vitamina topljivih u mastima



Volite hobotnicu ispod peke, a ne znate kako je ispravno pripremiti? Donosimo vam recept poznatog hrvatskog chefa Ivana Pažanina koji će zasigurno oduševiti sve oko vas.

Sail Croatia
 

Morska hrana sadrži omega 3 masne kiseline koje su našem tijelu neophodne. Hobotnica je također bogata vitaminom B, kalijem i selenom, a odličan je izvor taurina i željeza. Taurin je aminokiselina koja pomaže kod smanjenja kolesterola i može pomoći u prevenciji bolesti srca.

Trebate li još razloga da je pripremite?

Dobar tek!

Video pripreme možete pogledati OVDJE.


IZVOR: Sail Croatia

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo