A nedavno je rodila...

Otkrili smo tajnu dobrog izgleda Anamarije Asanović

Uz proteine iz visokokvalitetnih izvora splitska dizajnerica, a odnedavno i mama , uspjela je bez puno odricanja vratiti vitku liniju.

Mlada mama Anamarija Asanović otkrila je tajnu vitke linije bez bolnog odricanja nakon nedavnog rođenja kćeri. Splitsku dizajnericu ali i kraljicu fitnessa Natašu Bebić, televizijskog urednika Ivicu Đuzela, voditelja Ivu Perkušića te vaterpoliste Antonia Buhu, Antu Viskovića i Antuna Goretu oduševile su proteinske palačinke koje su ispekli na predstavljanju zanimljive, nove ponude Proteini.si Shopa.

 

Nakon njenih palačinki, "vaterpolo" puding


Anamarija je pokazala zavidno umijeće u pripremi zdravih palačinki od visokokvalitetnih izvora proteina i vrlo malo masnoće koje ne ostavljaju trag na liniji. Mladoj mami u pečenju najukusnije poslastice bez viška kalorija pridružili su se Nataša Bebić i Ivica Đuzel, dok su vaterpolist Antonio Buha i voditelj Ivo Perkušić pokazali kako napraviti sočni puding bez šećera.

 

Besplatno savjetovalište u Splitu

Inače, Proteini.si Shop vrhunski je lanac trgovina koji u svojoj ponudi sadrži proizvode za mršavljenje i oblikovanje tijela, vitamine, minerale i ostale proizvode za očuvanje zdravlja. Uz ostala prodajna mjesta diljem Hrvatske, u ovoj drugoj splitskoj trgovini u Mall of Split na raspolaganju je i besplatno savjetovalište u kojem možete naučiti sve o dodacima prehrani, kako ih koristiti te koji su proizvodi najbolji za vas.

Foto: Promo

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo