Ovo se ne propušta

Mesne tajne: kako ga odabrati, pripremiti, marinirati, izrezati, jesti...

Australski kuhar Adrian Richardson pravi je maestro kada je priprema mesa u pitanju, a sve tajne svog umijeća odat će vam u novoj emisiji koja je mali raj za mesojede!

 

Na meti vegetarijanaca

Australski kuhar Adrian Richardson je čovjek koji naprosto zna sve o mesu: kako ga odabrati, pripremiti, marinirati, izrezati i jesti.

Zbog svoje velike strasti oko pripreme mesa na meti je mnogih vegana i vegetarijanaca, ali on ne odustaje pokušavajući mnoga najpoznatija svjetska mesna jela sačuvati za sljedeće generacije.

Gotovo da je to postala njegova misija! Osim mesa veliki je ljubitelj povrća koje gotovo uvijek servira uz meso, a svoje recepte donosi u novom serijalu 'Mesne tajne' koji započinje s prikazivanjem 1. studenog u 13:55 sati na kanalu 24Kitchen.

U svojoj emisiji otkrit će brojne trikove koji će vam olakšati život. [Foto: promo]

 

Strast za kuhanjem

Ovaj osebujan chef koji je sa 16 godina dobio dozvolu za pilotiranje, od dvanaeste godine radi po raznim kafićima i kuhinjama - svoju strast za kuhanje naslijedio je od djeda koji mu je velika inspiracija, kako u kuhanju tako i u životu.

Danas za svoj restoran u Melbourneu sam uzgaja povrće i najviše uživa kada može servirati jelo koje sadrži najsvježije namirnice, netom pristigle u kuhinju.

 

- Za mene kuhanje postaje ljubav kada pripremim gljivu ubranu prije sat vremena - kaže Richardson.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo