O slanom i slatkom: o svemu

Ma jel' može jednostavnije: Patlidžani punjeni puretinom

Ovi se patlidžani mogu servirati kako topli, tako i hladni, a idealni su za ljetnu večeru.

 

Stiglo nam je ljeto! A s njim, osim ovih velikih vrućina, i prvi divni domaći plodovi tikvica i patlidžana, koji su moje omiljeno ljetno povrće. Budući da je pred nama razdoblje u kojem ćemo moći uživati u blagodatima ljeta i pregrštu upravo ovog povrća, donosim vam recept za patlidžane punjene na moj način. U njima se našlo i mljevene puretine, rajčica, bijelog vina, začina i sira - svega slasnog.

Ovi se patlidžani mogu servirati kako topli, tako i hladni. Idealni su za ljetnu večeru (iako je ljeti paljenje pećnice uvijek izazov), ali i za hladni ljetni ručak.

Snimila: Sandra Rončević

Ipak, koliko god da je paljenje pećnice bilo izazov, upalite je - za ovo jelo se isplati!

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo