Uključi se i osvoji!

Dobitnici 5 Liquid sun paketa su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Kako biste osnažili imunitet, doveli organizam u ravnotežu, očistili ga od toksina, pobijedili umor i pojačali koncentraciju - pobrinuo se GREEN&MORE.

 

Ovaj natječaj je završio. Liquid sun pakete osvojili su:

 1. Alenka Šljivečka, Požega
 2. Anita Borošak, Zagreb
 3. Jasmina Sukalić, Glina
 4. Kristina Kemešić, Vinkovci
 5. Ana Milohanić, Rakalj

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 21. siječnja 2019. do 11:00 sati, možete osvojiti:

 • 5 paketa dodataka prehrani Liquid sun, mlada pšenica u medu i mlada pšenica prah

 

Zašto nutricionisti predlažu zeleno za zdravlje i vitalnost?

Izmjena godišnjih doba djeluje i na naš organizam s naglaskom na imunitet zimi.

Nije neuobičajeno da hladnije vrijeme uz sebe veže prehlade i gripe, a nepripremljen i oslabljen imunitet je podložniji vanjskim utjecajima, stoga ga je poželjno dodatno osnažiti. Nutricionisti učestalo ističu zelene namirnice kao iznimne radi mnogobrojnih nutritivnih vrijednosti, a dodatno se ističe i prednost u unosu namirnica podrijetlom s podneblja na kome živimo, dakle namirnice s domaćim prefiksom su bolje bioiskoristive.

Mlada zelena pšenica je od davnina poznata zelena supernamirnica, "krcata" vitaminima, mineralima, enzimima i aminokiselinama i koja u ovom slučaju može djelovati preventivno, ali i kao kvalitetna nutritivna nadopuna kod već oslabljenog imuniteta.

Mlada zelena pšenica je tradicijski poznata po svom pozitivnom djelovanju na zdravlje i vitalnost, što je danas potvrđeno i brojnim znanstvenim istraživanjima. Njen prirodno kvalitetan nutritivni sastav ističe ju nad mnoštvom povrtnica i ljekovitih biljki, radi čega ju je još 1920. godine popularizirala dr. Ann Wigmore radeći istraživanja nad 6.000 biljnih vrsta i upravo je mladu zelenu pšenicu istaknula kao svoj favorit. Na njenim funkcionalnim i nutritivnim vrijednostima utemeljila je i Hipokratov zdravstveni institut.

List mlade zelene pšenice je prirodni izvor nutrijenata:

 1. Sadrži 19 aminokiseline koje tvore osnovu za protein.
 2. Kvalitetan je izvor čak 92 organska minerala sa značajnim udjelom željeza, kalcija, magnezija, potrebnih tijelu da funkcionira na optimalnoj razini.
 3. Izvor vitamina A, B complexa, C, E, I i K vitamina.
 4. Sadrži 30 enzima koji uspostavljaju prirodnu ravnotežu probave.
 5. Izniman je izvor klorofila koji čini čak 70% udjela lista mlade zelene pšenice.

Dodatno je bitno za istaknuti da list mlade zelene pšenice NE sadrži gluten s obzirom sa spada u skupinu povrtnica, a ne žitarica jer se ubire u ključnom trenutku njenog razvoja, kada mladi list još nije razvio celuloznu stabljiku.

Samo 3 g dehidriranog praha mlade zelene pšenice je ekvivalentan 600 g organski uzgojenog voća i povrća, a sadrži više vitamina C od naranče, više vitamina A od mrkve te više željeza od špinata.

 

Mlada zelena pšenica s Hrvatskih polja beskompromisne kvalitete

Liquid Sun mlada zelena pšenica se uzgaja u Gorskoj Hrvatskoj te je nosioc prestižnih certifikata kvalitete: gluten free, eko, vegan, Halal. Ovaj list mlade pšenice se reže i sakuplja ručno u ključnom trenutku njenog života, kada dosegne 15-ak cm i u vrhuncu svoje nutritivne vrijednosti. Prerađuje po metodologiji obrade sirove hrane kako bi se očuvale sve nutricije kojima je ona prirodno krcata.

Liquid Sun mlada zelena pšenica je dostupna u prahu, kapsulama i u krem medu, a možete ju pronaći u ljekarnama, biljnim ljekarnama, bio&bio trgovinama i ostalim trgovinama zdrave hrane.

Liquid Sun - Mlada zelena pšenica, prah

Započeti jutro s napitkom od mlade zelene pšenice savršen je scenarij za zdrav početak dana. Ovaj alkalni napitak  krcat je vitaminima, mineralima, enzimima, aminokiselinama i  klorofilom, idealan kao nutritivna nadopuna i imunitet booster. Liquid Sun linija proizvoda nastala je od ekološki uzgojene, ručno rezane i brane mlade pšenice iz Gorske Hrvatske,prerađene po metodologiji obrade sirove hrane kako bi se očuvale sve nutricije, najbliže onima u njenom svježem obliku. Pogodna i za gluten osjetljive osobe, što podržava i gluten free certifikat, a cijela linija, uz već poznati eko,nosioc je i Vegan i HALAL certifikata dodanih vrijednosti.

Je li vam malo jasnije zašto je ova 'superhrana' omiljena među nutricionistima?

Mlada zelena pšenica - snažna, a nježna!

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo