SEZONA JE POČELA

Čokoladni kolač od trešanja

  • 25 dag trešanja
  • 25 dag maslaca
  • 25 dag šećera
  • 25 dag brašna
  • 10 dag kakaa
  • 8 dag čokolade u prahu
  • 5 jaja
  • žlica ruma
  • 1/2 praška za pecivo

PRIPREMA:

  1. Trešnje operite, očistite i izvadite im koštice
  2. Dobro umutite maslac sa šećerom
  3. Dodajte jedno po jedno jaje, neprekidno miješajući
  4. Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, kakao i čokoladu te umiješajte smjesi maslaca i jaja
  5. Na kraju dodajte rum i trešnje
  6. Uspite u kalup premazan maslacem i posipan brašnom
  7. Pecite oko 40 minuta na 200°C

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo