K1 i Boks

Zhilei Zhang obećao da će ‘izbombardirati‘ Wildera: ‘Ova borba neće otići do sudačke odluke, prebit ćemo jedan drugoga‘

 Zhilei Zhang

 Rich Graessle/Zuma Press/Profimedia
Niti jedan boksač nije na početku svoje karijere te će pobjeda silno značiti i jednom i drugom, a vidjet ćemo tko će na kraju pobijediti

Polako nam se približava nova velika boksačka priredba u režiji Saudijaca. Prvoga dana šestog mjeseca čeka nas novi spektakl, a osim nastupa našega Filip Hrgovića protiv Daniela Duboisa, očekuje nas još dosta jako dobrih mečeva. Nažalost, Bivol i Beterbiev se neće boriti te večeri, tako da je ‘‘main event‘‘ postala borba između Zhanga i Wildera.

S obzirom da i Wilder i Zhang dolaze iz poraza, i to od istog čovjeka, obojica će biti silno motivirani upisati tu pobjedu. Zhang je priznao da protiv Parkera nije bio dobar, ali je zato obećao ‘‘izbombardirati‘‘ Wildera:

‘‘Napravio sam veliku grešku kada sam podcijenio Parkera. Moram priznati da se to dogodilo. U isto vrijeme sam naučio jako puno iz te borbe. Došli smo kući, analizirali svaki mali detalj, ispravili smo greške. Vjerujem da ću u ovoj borbi biti novi ja. Napravili smo neke promjene; imamo nutricionista koji nam pomaže na daljinu, vidite da mi se lice smanjilo već‘‘, rekao je Zhang za Queensberry Promotions.

‘‘Mislim da ova borba neće otići do odluke sudaca jer kada kineska snaga naleti na snagu iz Alabame, prebit ćemo jedan drugoga. Borba sigurno neće otići do sudačke odluke. ‘Big Bang‘ će izbombardirati ‘Bombardera‘.‘‘, dodao je.

Niti jedan boksač nije na početku svoje karijere te će pobjeda silno značiti i jednom i drugom, a vidjet ćemo tko će na kraju pobijediti. Obojica su izgledali loše u svojim posljednjim nastupima, no za dvadesetak dana će imati priliku vratiti se na pobjedničke staze. Tko će to uspjeti, saznat ćemo 1.6. na novoj velikoj priredbi.

Linker
14. svibanj 2024 15:03