blagdanski nagradni natječaj

Uključi se i osvoji Ziaja Acai berry poklon set te Kozje mlijeko proizvode za njegu kose

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!

Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.


Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 2. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Prvi nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Kevin Murphy - Shimmer Time (6 paketa)
  • Peter Thomas Roth paket (1 paket)
  • Lifetime Immuno Complex kapsule (10 paketa)
  • Acai berry poklon set, Kozje mlijeko šampon i maska za kosu (10 paketa)



DOBITNICE ZIAJA POKLON PAKETA:

Dina Manestar, Pula

Sara Ožbolt, Varaždin

Marija Štimac, Daruvar

Mira Seretin, Zagreb

Paola Rubčić, Rijeka

Borna Reljac, Zagreb

Mirjana Ivković, Zagreb

Iskra Marjanović, Osijek

Sara Štefanac, Knin

Nika Knez, Split

30 godina ljepote nadahnute prirodom

U nadolazeće blagdansko vrijeme poklonite sebi i vašim najdražima čaroban Božić pun ljubavi i razveselite ih jedinstvenim Ziaja poklon paketom koji će vam pružiti ekskluzivan tretman kakav zaslužujete. Povodom svog 30-tog rođendana, Ziaja čitateljicama daruje 10 poklon paketa iz antioksidativne linije Acai berry te vrhunske proizvode za njegu kose na bazi proteina kozjeg mlijeka i keratina.

Ziaja Acai berry linija proizvoda za njegu lica i tijela osigurava idealnu njegu i izvrsnu zaštitu za suhu i osjetljivu kožu. Odlikuju je blagotvorni i visokovrijedni prirodni sastojci kao što su acai bobice, hijaluronska kiselina, shea maslac, kanola ulje, vitamin E i B5, hesperidin koji su dio čudesnog kompleksa sastojaka te imaju snažan antioksidativni, anti-pollution i anti-age učinak.

Jedinstvena snaga i ljekovita svojstva acai bobica osiguravaju koži zdrav izgled i prekrasan prirodni sjaj koji zaslužuje, dok očaravajuće mirisne note i predivne satenske teksture svakodnevni ritual njege pretvaraju u nezaboravno senzualno iskustvo. Acai berry poklon set sastoji se od seruma i tonika za lice, gela za tuširanje s balzamom te satenskog moussa za tijelo.

Ziaja Kozje mlijeko preparati za njegu kose, osigurat će Vašoj kosi potrebnu njegu, hidrataciju te će joj pružiti prekrasan i blistav izgled. Glavni sastojci su protein kozjeg mlijeka i keratin koji obnavljaju narušenu strukturu kose, poboljšavaju fleksibilnost i sprječavaju pucanje vrhova. Poznato je kako je keratin najbolji saveznik za zdravu kosu jer poboljšava strukturu kose izvana prema unutra te popunjava rupe i lomove u vlasi čime kosa postaje sjajna i podatna. Proizvodi iz ove linije nježno čiste kosu i vlasište te štite kosu od negativnih vanjskih utjecaja tijekom cijele godine. Intenzivno obnavljaju i regeneriraju narušenu unutarnju strukturu kose, osiguravaju dubinsku hidrataciju, vraćaju kosi zdrav izgled i mekoću te pružaju efekt blistavosti i sjaja.

Zablistajte ovih blagdana uz Ziaja proizvode za njegu lica, tijela i kose

Linker
20. travanj 2024 03:50