blagdanski nagradni natječaj

Uključi se i osvoji sjajne Kevin Murphy - Sweet Hydration proizvode za kosu

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!


Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.


Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 16. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Treći nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Sport Vision - 4 x 500 kn bonova
  • Olival - 8 paketa Mikroeksfolijanta i Vitaminskog seruma R2
  • Krie - dizajnerska haljina
  • Kevin Murphy - Sweet Hydration, 6 paketa
 

 

DOBITNICI:

Ivana Mitrović, Križ

Petra Pleić Budimčić, Valpovo

Mirela Musulin, Županja

Ružica Đurić, Zagreb

Mare Bačić, Split

Milica Kruljac, Poreč

Naš odabir

U KEVINU.MURPHYJU stalo nam je do OKOLIŠA i shvaćamo koliko su opasne klimatske promjene ozbiljne. Brend smo kojemu je održivost oduvijek jedan od glavnih prioriteta te se ponosimo SVOJIM ODABIROM.


Sastojci dobiveni prirodnim putem

Kako bismo osigurali visoku kvalitetu prirodnih sastojaka asortimana KEVINA.MURPHYJA, upotrebljavamo prirodne sastojke iz održivih i obnovljivih izvora koje prikupljamo metodama koje ne štete okolišu.


Osviještenost o ambalaži

Biramo ambalažu izrađenu od otpada nakon uporabe proizvoda, a sva naša sekundarna ambalaža izrađena je od papira ili kartona. Biramo i četvrtastu ambalažu koja ima veći volumen i za čiju se izradu upotrebljava 40 % manje plastike.


Etičko postupanje sa životinjama

KEVIN.MURPHY proizvodi osmišljeni su kako bi osigurali učinak, čvrstoću i dugotrajnost. Naši proizvodi testirani su na modelima, a ne na životinjama! Nikada ne provodimo testiranja na životinjama niti sudjelujemo u njima. Od 2011. certificirani smo u skladu sa standardima jedne od najvećih organizacija za zaštitu životinja u svijetu, Udruge za zaštitu životinja PETA, te smo jedno od poduzeća koje PETA preporučuje jer svoje proizvode ne testiramo na životinjama.


Društveno odgovorno poslovanje

Rastom naše predanosti očuvanju okoliša i borbi protiv klimatskih promjena nastala je i podružnica THE HEART OF KEVIN.MURPHY, prostor koji posvećujemo dobrotvornom djelovanju i društveno odgovornom poslovanju. THE HEART OF KEVIN.MURPHY neprofitna je podružnica poduzeća čiji je jedini cilj ulagati sredstva u dobrotvorne ciljeve do kojih nam je stalo i kojima je potrebna pomoć, s usmjerenošću na dobrobit ljudi i okoliša.

Kako biste saznali više o NAŠEM ODABIRU, posjetite WWW.KEVINMURPHY.COM.AU.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo