blagdanski nagradni natječaj

Uključi se i osvoji sjajne Kevin Murphy - Shimmer Time proizvode

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!


Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.


Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 2. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Prvi nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Kevin Murphy - Shimmer Time (6 paketa)
  • Peter Thomas Roth paket (5 paketa)
  • Lifetime Immuno Complex kapsule (10 paketa)
  • Acai berry poklon set, Kozje mlijeko šampon i maska za kosu (10 paketa)

DOBITNICI KEVIN MURPHY PAKETA:

Marina Rekić, Split

Ivana Mažuran, Lipik

Sanela Jurina, Buje

Mirela Grgić, Čazma

Sanja Mandić, Zagreb

Teodora Velčić, Rijeka

Naš odabir

U KEVINU.MURPHYJU stalo nam je do OKOLIŠA i shvaćamo koliko su opasne klimatske promjene ozbiljne. Brend smo kojemu je održivost oduvijek jedan od glavnih prioriteta te se ponosimo SVOJIM ODABIROM.


Sastojci dobiveni prirodnim putem

Kako bismo osigurali visoku kvalitetu prirodnih sastojaka asortimana KEVINA.MURPHYJA, upotrebljavamo prirodne sastojke iz održivih i obnovljivih izvora koje prikupljamo metodama koje ne štete okolišu.


Osviještenost o ambalaži

Biramo ambalažu izrađenu od otpada nakon uporabe proizvoda, a sva naša sekundarna ambalaža izrađena je od papira ili kartona. Biramo i četvrtastu ambalažu koja ima veći volumen i za čiju se izradu upotrebljava 40 % manje plastike.


Etičko postupanje sa životinjama

KEVIN.MURPHY proizvodi osmišljeni su kako bi osigurali učinak, čvrstoću i dugotrajnost. Naši proizvodi testirani su na modelima, a ne na životinjama! Nikada ne provodimo testiranja na životinjama niti sudjelujemo u njima. Od 2011. certificirani smo u skladu sa standardima jedne od najvećih organizacija za zaštitu životinja u svijetu, Udruge za zaštitu životinja PETA, te smo jedno od poduzeća koje PETA preporučuje jer svoje proizvode ne testiramo na životinjama.


Društveno odgovorno poslovanje

Rastom naše predanosti očuvanju okoliša i borbi protiv klimatskih promjena nastala je i podružnica THE HEART OF KEVIN.MURPHY, prostor koji posvećujemo dobrotvornom djelovanju i društveno odgovornom poslovanju. THE HEART OF KEVIN.MURPHY neprofitna je podružnica poduzeća čiji je jedini cilj ulagati sredstva u dobrotvorne ciljeve do kojih nam je stalo i kojima je potrebna pomoć, s usmjerenošću na dobrobit ljudi i okoliša.

Kako biste saznali više o NAŠEM ODABIRU, posjetite WWW.KEVINMURPHY.COM.AU.

Linker
18. travanj 2024 16:37