Svaki tjedan nagrađujemo

Uključi se i osvoji čak 10 grudnjaka za dojenje!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovaj put vas čekaju grudnjaci za dojenje bez šavova. Oni podupiru prirodne promjene u veličini i obliku grudi bez neudobnosti šavova ili žičane potpore.

 

Ovaj natječaj je završio. Dobitnici Cariwell grudnjaka su:

  1. Marina Pavlić, Zagreb
  2. Anita Nikolić, Zagreb
  3. Marija Marković, Matulji
  4. Paula Trojnar, Pušćine
  5. Monika Krumpič, Štrigova
  6. Ivana Popović, Zaprešić
  7. Kristina Doroghij, Podstrana
  8. Vlasta Bogičević, Rijeka
  9. Barbara Herceg, Osijek
  10. Matea Tariba, Rab

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi poveznica na naš tjedni nagradni natječaj.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

 

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! 

Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti niti jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka 12. lipnja 2017. godine do 12:00 sati možete osvojiti 10 Cariwell grudnjaka za dojenje bez šavova

 

 

Najbolji prijatelj svake majke koja namjerava dojiti

Grudnjaci koji imaju čvrste ili pojastučene košarice ili čak koriste žičana pojačana nisu preporučeni za korištenje od strane primalja i savjetnica za dojenje jer ih je teško presaviti prilikom dojenja, ne omogućavaju dovoljan kontakt “koža na kožu”, te mogu pritisnuti dojku i uzrokovati zastoj mlijeka i začepljenje mliječnih kanalića.

Osnovna karakteristika svih Carriwell grudnjaka je da nemaju šavove, čvrste košarice niti žičana pojačanja. Grudnjaci koji su napravljeni od neelastičnih materijala, kao što je primjerice pamuk, mogu stezati i pritiskati grudi koje su pri kraju trudnoće i tijekom dojenja veće i osjetljivije nego inače.

Osim toga, nakon dojenja, kada se grudi smanje, oni se nabiru i također mogu omesti dotok mlijeka i uzrokovati upale mliječnih kanalića. Carriwell grudnjak za dojenje bez šavova podupire prirodne promjene u veličini i obliku grudi bez neudobnosti šavova ili žičane potpore.

Košarice Carriwell grudnjaka napravljene su od posebno elastičnog mrežastog materijala kako bi pratile svakodnevne varijacije u veličini grudi dojilje. Naime, kako se veličina dojki prije i poslije dojenja može promijeniti i za dva broja, košarice Carriwell grudnjaka paralelno s većim rastezanjem pružaju sve veću podršku, a nakon dojenja, smanjuju se prateći smanjenje veličine grudi. Carriwell je danska tvrtka koja već 14 godina u suradnji s primaljama i laktacijskim savjetnicama razvija donje rublje za trudnice i dojilje.

 

 

Carriwell donje rublje svojom je funkcionalnošću idealno prilagođeno za značajne promjene ženskog tijela koje se odvijaju tijekom trudnoće, babinja i perioda dojenja.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo