Koji je vaš favorit?
 Foto: Press
Ne znaš koji bi prije

Sve jedan bolji od drugog: evo kako izgledaju Ženski rokovnici za 2019.

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu. Mi jesmo...

U društvu prijatelja i predstavnika medija u omiljenoj zagrebačkoj slastičarnici Torte i to predstavljen je Ženski rokovnik za 2019. godinu. Najprodavaniji planer u regiji, prvi koji je davne 2008. godine kreiran isključivo za žene, protekle godine proslavio je prvih 10 godina postojanja. Razlog uspjehu ovog malog ženskog pomoćnika, sigurno se krije i u činjenici da svako novo izdanje podsjeća i inspirira žene na promjene i naglašava važnost brige o sebi.

Nastavljajući taj niz, cilj i misija novog Ženskog rokovnika je: "Budi baš onakva kakva želiš biti". Kako bi potaknuo sve korisnice da se posvete sebi, duboko, iskreno, možda čak i bolno zagrebu ispod površine i promijene sve što je davno trebalo promijeniti, tim Ženskog rokovnika je u suradnji sa stručnjacima osmislio niz pitanja i jednostavnih uputa za svih 12 mjeseci.

Poseban dodatak rokovniku je i knjižica nastala u suradnji s Intiminiom, tvrtkom posvećenoj ženama i ženskom zdravlju, u kojoj korisnice mogu pratiti osobni rast i razvoj.

Od sad i za muškarce

Najveće iznenađenje izazvalo je predstavljanje posebno dizajniranog i kreiranog rokovnik za muškarce. Heroji novog doba, muškarci kojima je organizacija i privatnog i poslovnog života važna, zasigurno će se oduševiti naslovnicama s Batmanom ili Supermanom koje je predstavio trener i instruktor Mario Valentić.

Snimio: Mario Poje
Uskoro će blagdani, a i Nova godina. Evo odličnog poklona za vašeg Supermana!

I za ljubiteljice fitnessa

Gina Victoria Damjanović i poznate osobne trenerice Marija i Ana Ivić predstavile su još dva noviteta: posebno izdanje Ženskog rokovnika nastalo u suradnji s poznatim brandom Zoe i novitet na tržištu, Fitness rokovnik. Fitness rokovnik osmišljen je kako bi olakšao organizaciju vremena svim rekreativcima kojima je bavljenje bilo kakvom aktivnošću svakodnevica, sadrži recepte za zdrave obroke, motivacijske poruke i savjete kako lako i jednostavno biti i ostati fit.

A sad slijedi onaj teži dio - koji odabrati kad su svi tako super! :) Škicnite i sami!

Ilustracije je napravio Nikola Grabovac, a grafički ih obradio Marko Gregurić (STAV studio).

Linker
19. travanj 2024 03:52