OSVOJI! OSVOJI!

Svaki tjedan nagrađujemo! Osvoji parfeme Avon Alpha for Her & Him!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovoga puta smo vam pripremili nezaboravno mirisno iznenađenje - dvojac Avon Alpha parfema kojima ćete obradovati i sebe i svoju bolju polovicu. Podijelite užitak sa svojim životnim partnerom!

Ovaj natječaj je završio! Avon Alpha poklon pakete parfema osvojili su:

  1. Biljana Gabrić, Osijek
  2. Igor Kovačić, Sisak
  3. Davor Miloš, Zaprešić
  4. Monika Loknar, Belišće
  5. Vjekoslav Šaf, Zagreb
  6. Lidija Sinjeri, Koprivnica

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike će se obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka (radi praznika ćemo ga ovoga puta poslati u utorak), a u njemu se možete prijaviti za naše tjedne nagradne natječaje.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do utorka, 16. kolovoza 2016. godine do 12:00 sati možete osvojiti šest paketa Avon Alpha parfema koji sadrže:

  • Parfem 'Avon Alpha for Her' za žene

  • Parfem 'Avon Alpha for Him' za muškarce

Dobitnike trenutačno aktualnog natječaja objavljujemo u isto vrijeme i za vas pripremamo nove nagrade! Ukoliko ste se već pretplatili na Živim.hr newsletter sve što trebate napraviti jest pričekati da stigne u vaš e-mail sandučić te u njemu kliknuti na poveznicu na natječaj.

 

Alpha par zajedno može osvojiti svijet!

 

Ti si šarmantna i uzbudljiva, dok je on ambiciozan i odlučan… Savršen ste par koji uživa u zajedničkim trenucima i privlači pažnju gdje god se pojavi!

 

Orijentalno-voćna kategorija ženskog Alpha parfema naglašava vašu osobnost jedinstvenom kompozicijom sočne maline, nježnog lopoča i toplog mošusa.

S druge strane, drvenasto-orijentalna kategorija muškog mirisa Alpha izvlači profinjenost i samopouzdanje u muškarcu sočnim tonovima bergamota i jedinstvene lavande pomiješanih sa dugotrajnim drvenastim notama.

 

Počastite se i uživajte u Avonovim proizvodima koji će vam život učiniti ljepšim, sretnijim i neodoljivo mirisnijim!

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo