Prvih 400 nagrađujemo

Sudjeluj u istraživanju i osvoji Vichy Dercos Densi-Solutions proizvode!

Istražujemo zadovoljstvo kosom, njenom gustoćom i izgledom, a na vama je da nam pomognete tako što ćete odgovoriti na 6 kratkih pitanja.

Svi znamo koliko je izgled kose važan - ona utječe na vaš cjelokupan look. Na temelju izgleda kose, uz visinu i građu drugi nas prosuđuju na prvi pogled. I muškarci i žene sanjaju o čvrstoj i bujnoj kosi, a gubitak kose jedan je od najstresnijih promjena na tijelu.

Pozivamo vas da odgovorite na 6 kratkih pitanja i sudjelujete u istraživanju o kvaliteti kose.

Prvih 400 sudionika nagrađujemo uzorkom Vichy Dercos Densi-Solutions proizvoda (paket uzoraka sadrži 7ml Densi Solutions šampona te 7ml Densi Solutions balzama za tanku i slabu kosu)

Dercos Densi-Solutions ciljano djeluje na korijen i vlakno kose i time jača kosu koja se stanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

Uz koncentriranu njegu za tanku i rijetku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka za povećanje mase kose.

Kad se koristi kao potpuna rutina njege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se stanjuje, od vlasišta duž cijele vlasi.


Anketu ispuni ovdje.


Sretno!

Linker
19. travanj 2024 23:13