UKLJUČI SE I OSVOJI

Savršen ritual njege za svakog: DOBITNICI 10 Dr. Hauschka emulzija za uklanjanje šminke oko očiju

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade!

DOBITNICI/E:

Žana Ašprijan, Požega

Sanja Červar, Donja Bistra

Rafaela Paliska, Labin

Sonja Šparica, Zagreb

Zorana Todorić, Imotski

Amalija Kovač, Čakovec

Barbara Đerđ, Zagreb

Dobrila Kolarić, Split

Tihana Oršić, Osijek

Zlata Bosak, Vinkovci

Kano do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.



Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 7. listopada 2019. u 11 sati, možete osvojiti poklanjamo 10 Dr. Hauschka emulzija za uklanjanje šminke oko očiju.


Dan počinje i završava čišćenjem kože

Čišćenje lica prirodno je poput disanja. Ono oslobađa kožu i stvara temelj holističkog koncepta Dr. Hauschka njege kože. Vaša koža dobit će novu blistavu svježinu, čiste pore i zdravi, ružičasti ten.

Rutina čišćenja za prirodno prekrasnu kožu u samo 3 koraka

Bilo da se ujutro pripremate za novi dan ili za večernji ritual prije spavanja, Dr. Hauschka koncept za njegu kože uvijek započinje s čišćenjem. Ovaj cijenjeni njemački kozmetički brand razvio je tijekom više od 40 godina zavidnu kozmetičku kulturu, a koncept čišćenja je u temelju njege.

  1. Za svakodnevno čišćenje lica koristite Dr. Hauschka Umirujuće mlijeko za čišćenje lica, nježnu pročišćavajuću emulziju koja štiti kožu i njen zaštitni sloj te uklanja šminku poput pudera i ostalih proizvoda za podlogu lica.
  2. S obzirom na to kako je područje oko očiju osjetljivo, važno je s čime čistite šminku. Nova Dr. Hauschka Emulzija za uklanjanje šminke oko očiju nježno i temeljito čisti područje oko očiju te uklanja čak i vodootpornu šminku s osjetljive kože. Ekstrakti ljekovitih biljaka vidca, ruže i komorača sinergijski umiruju osjetljivo područje oko očiju. Ovaj odstranjivač šminke oko očiju dvofazni je proizvod - emulzija vodenog sloja i sloja na bazi ulja. Zahvaljujući toj kombinaciji s lica možete ukloniti višeslojnu i vodootpornu šminku. Prije upotrebe protresite proizvod kako biste kombinirali dva sloja u odstranjivaču šminke za oči.
  3. Nakon što ste očistili podlogu i šminku s očiju iskoristite Dr. Hauschka Kremu za čišćenje lica za uklanjanje ostatka šminke i zaštitu prirodnog lipidnog sloja na koži. Krema za čišćenje pravi je klasik i mnogima omiljeni preparat Dr, Hauschka kozmetike. Koži pruža osvježavajuće i nježno čišćenje koje poboljšava ten.

Dr. Hauschka preparati za čišćenje lica ne sadrže štetne sastojke i podržavaju aktivnost kože. Osim što omogućava koži da diše, ovim ritualom čišćenja stvaramo preduvjete za prirodnu ljepotu.


Dr. Hauschka - drukčija od prvog dana

Dr. Hauschka je jedan od najpoznatijih brandova prirodne kozmetike, a ove godine obilježio je 20 godina prisutnosti u Hrvatskoj. Tim je povodom u Zagrebu gostovao svjetski poznati make-up artist Karim Sattar, koji pri uljepšavanju mnogih poznatih osoba koristi isključivo Dr. Hauschka kozmetiku.

Čak 50 godina znanja i iskustva uloženo je u stvaranje jedinstvenih, 100% organskih kozmetičkih formulacija kojima je cilj - poticanje vlastitih regenerativnih snaga kože za postizanje savršene ravnoteže.

Sinergijske kombinacije Dr.Hauschka kozmetičkih preparata imaju snažnu sposobnost transformacije određenog problematičnog stanja kože u ponovo harmonizirano. Svi su proizvodi bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG).

Dr. Hauschka proizvode potražite u ljekarnama i bio&bio trgovinama.

Linker
22. travanj 2024 12:12