Veliko priznanje

Quarnero ulje za tijelo proglašeno jednim od tri najbolja na svijetu!

Renomirani britanski wellbeing magazin Natural Health ulje za njegu tijela brenda Quarnero - "Miris Istre" [Scent of Mediterranean Refresh] uvrstio u sami svjetski vrh.

Ulje za njegu tijela brenda Quarnero "Miris Istre" (Scent of Mediterranean Refresh) proglašeno je jednim od 3 najbolja ulja za njegu tijela na svijetu.

Renomirani britanski wellbeing magazin Natural Health 12. godinu za redom organizira izbor najboljih proizvoda s prirodnim sastojcima.

Odlukom stručnog žirija Natural Health International Beauty Awards 2017. "Miris Istre" [Scent of Mediterranean Refresh] osvojilo je titulu "highly commended" u kategoriji ulja za njegu tijela i to u konkurenciji više od 200 brendova iz čak 27 zemalja svijeta.

Ovom nagradom brand Quarnero svrstava se u red poznatih svjetskih brandova kao što su: Dr. Hauschka, Madara, Caudalie, John Master Organics...

Što je to tako posebno?

U Quarnerou se vode načelom vrhunske kvalitete, a to ukratko znači da tradicionalne i isprobane recepte pretočuju u inovativne proizvode u skladu s najvišim kozmetičkim standardima zbog čega njihova kozmetika nosi certifikate NATRUE i "Prikladno za vegane".

Mješavina prirodnih sastojaka ručno je pripravljena i brižno usklađena kako bi se postigao optimalan učinak Quarnero proizvoda te pružio nezaboravan užitak i potpuno novo iskustvo.

U Quarnerou se vode dobrom starom izrekom: manje je više jer, objašnjavaju, manje sastojaka vrhunske kvalitete daje više korisnih svojstava u smislu kvalitete proizvoda. Koriste hladno prešano ekstra djevičansko ulje sezama, biljke iz biodinamičkog i organskog uzgoja i samoniklo bilje, odnosno 100% čista i prirodna esencijalna ulja vrhunske kvalitete.

Tko je dobitnik?

Uz "Miris Kvarnera", kojega karakteriziraju rapsodija ruže geranije, lavande i bergamota zbog čega je odlično ulje za umornu i iritiranu kožu, "Opatijsku Kameliju", koja svojim cvjetnim esencijama pridonosi stvaranju dobrog raspoloženja i buđenje vlastite senzualnosti te "Miris Učke", koji uljima ružmarina, lavande i limuna pruža posebno ugodnu svježinu kože i može vam biti saveznik u borbi sa celulitom, vrijeme je da predstavimo i pobjednika u kategoriji ulja za njegu tijela.

Miris Istre na koži... To želimo!

Riječ je o ulju pod imenom "Miris Istre", kojeg karakterizira kombinacija ulja zelene mandarine, lavande i paprene metvice. Zbog pažljivo odabranih sastojaka ovo ulje na koži ostavlja osjećaj ugode, umiruje je, a istovremeno joj daje i izrazitu svježinu. Može se koristiti za njegu tijela, masažu, ali i kao ulje za kupanje. Djelovanje sastojaka ove mješavine pokazalo se odličnim za oporavak kože nakon stresnih situacija, a što je još bolje može se koristiti tokom cijele godine.

Osim ulja za njegu tijela, Quarnero proizvodi sol za kupku te profesionalnu liniju za wellness i beauty salone.

Linker
18. travanj 2024 00:36