I Ani Radišić se dopala dnevna doza kolagena u bočici omiljene joj vode.
JANA KOLAGEN BEAUTY

Prirodni kolagen otopljen u vodi svjetski je hit

Ako je i vama imperativ čvrsta i elastična koža bez obzira na godine, tada je ovo voda za vas.

Nepunih mjesec dana od dolaska u trgovine Jana kolagen beauty zaintrigirala je i razveselila sve poklonike novih trendova u njezi kože. Potvrdilo je to i predstavljanje Jane kolagen beauty, održano u muzeju Ferdinand Budicki.

U čemu je tajna

Tajna velikog interesa krije se u kolagenu, eliksiru mladosti kojeg smo dugo vremena nalazili u brojnim serumima i kremama te kao dodatak prehrani u obliku tableta. Natpisi u novinama o tretmanima za ljepotu brojnih svjetskih zvijezda povremeno su donosili vijesti o kolagenu koji se ispija u vodi, a koji je napokon dostupan i u Hrvatskoj. Jana kolagen beauty s okusom ruže obradovala je sve one u potrazi za čvršćom i elastičnijom kožom bez puno truda.

Samo jedna bočica Jane kolagen beauty dnevno donosi potrebnu količinu kolagena i vitamina C, koji u roku od 4 do 8 tjedana vidljivo smanjuju bore, što je dokazano i kliničkim studijama.

Vole je i poznate dame, ali i dečki

Romantična atmosfera oko starih automobila poslužila je kao odlična kulisa za Janin kutak ukrašen nježnim laticama ruža i sloganima koji pozivaju na lijepu kožu bez bora.

Linker
23. travanj 2024 23:24